« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
COOL

Čime su se oni bavili prije nego što su postali zvijezde?

Čime su se bavile poznate osobe iz svijeta filma ili estrade prije nego što su postale globalne zvijezde? Mnogi su od njih imali sasvim „obična“ zanimanja. Izdvojili smo nekoliko zanimljivih primjera

Ozzy je bio - mesar??! To objašnjava puno stvari ... :)
Ozzy je bio - mesar??! To objašnjava puno stvari ... :) (Wikipedia)
Više o

Sean Connery

,

Ozzy Osbourne rođendan

,

slavni

,

slavne osobe

,

Tom Jones

,

prava zanimanja

Slavni obično imaju trnovit put do zvijezda, uz par iznimaka koje su se rodile sa srebrnom ili zlatnom žličicom u ustima ... no ostali su radili vrlo zanimljive poslove. Evo par primjera

Nena, zlatarica

U 70-im se ova dama zvala Gabriele Susanne Kerner i javnosti je bila nepoznata. Kao i mnogi drugi roditelji, i njezini su htjeli da kćerkica izuči neki pristojan zanat. Na primjer za zlataricu. I Nena ih je poslušala, s izobrazbom je počela 1977. Paralelno se bavila glazbom, a rezultat je jedna od najvećih glazbenih karijera u Njemačkoj.

Ozzy Osbourne, mesar

Ozzy Osbourne potječe iz engleskog industrijskog grada Birminghama. Otac je radio u željezari, a majka u tvornici automobila. Nije zato ni čudo da se mladi Ozzy bavio vodoinstalaterstvom, radio je kao slikar i pomagao u pogrebnom poduzeću. Na koncu se zaposlio kao mesar.

Tom Jones, trgovački putnik za usisivače

Njegove su afere legendarne. Ali prije nego što su mu dame na koncertima počele dobacivati svoje grudnjake, ovaj je Britanac u svojoj velšanskoj domovini hodao od kuće do kuće i prodavao usisivače. Nešto kasnije je počeo pjevati u pubovima, gdje se onda i otkrilo njegov talent.

Sean Connery, nadzornik bazena

Vjerojatno najpoznatiji glumac Jamesa Bonda već je u svojim mladim danima imao posebnu auru. Radio je sve i svašta kako bi pomogao svojim roditeljima. Razvozio je mlijeko, bio bodybuilder, te nadzornik bazena. Na čuvenoj plaži Portobello u blizini svog rodnog grada Edinburgha u Škotskoj već tada je znao zaluđivati žene.

Rod Stewart, grobar

Legenda kaže da je za prvi posao Roda Stewarta bio „kriv" njegov otac. Tata je htio da njegov sinčić vlastitim rukama zarađuje, Rod se u mladim danima više zanimao za nogomet i gitare. Raznosio je novine, pomagao na groblju u Londonu. Navodno kako bi uspio savladati strah od smrti, koji ga je proganjao još od djetinjstva.

 

Piše: Antje Binder/DW
26.01.2016. 10:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh