« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ZABAVNO DRUŽENJE

Čilić igrao virtualni tenis s Vip korisnicima

Marin Čilić je posjetio Vip centar u City Centeru One, gdje se družio i fotografirao s Vip korisnicima te im dijelio autograme...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

VIP

,

Marin Čilić

,

tenis

Najodvažniji su se okušali u igranju virtualnog tenisa na igraćoj konzoli, a četvero najboljih odigralo je pojedinačni meč protiv Marina. Finalisti su nagrađeni majicama s Marinovim potpisom, dok su ostali sudionici dobili utješne nagrade. Pobjednica Mirjam, koja je osvojila najviše bodova u igri s našim najboljim tenisačem, kao nagradu je dobila i njegov teniski reket.

Vipnet je i ovaj put pokazao brigu za svoje korisnike i osigurao im nesvakidašnje i zabavno druženje s jednim od najvećih hrvatskih sportskih idola. Osim izvrsnosti u tenisu, Marin je pokazao i vrlo dobro poznavanje Vip uređaja i usluga.

Marinova snažna želja za uspjehom i odlučnost da napornim radom ostvari vrhunske rezultate inspiriralo je Vipnet da ga podrži još na samom početku njegovog profesionalnog razvoja. Vipnet je potpisivanjem sponzorskog ugovora 2007. godine nastavio provoditi svoju strategiju ulaganja u sport i tada mladog, neafirmiranog igrača podržao na putu u današnjih Top 10 najboljih tenisača svijeta. (totalsport)

13.02.2010. 19:41:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh