« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
AUSTRALIAN OPEN

Čilić i Martić u 2. kolu, Lučić ispala

Čilić je nastup na Australian Openu počeo uvjerljivom pobjedom u meču protiv Amerikanca Donalda Younga 6:3, 6:2, 6:1.

Mirjana Lučić
Mirjana Lučić (Getty Images)
Više o

Australian Open

,

Marin Čilić

,

Mirjana Lučić

,

Petra Martić

Mirjana Lučić se već nakon 1. kola oprostila od prvog Grand Slam turnira sezone. Uspješniji su bili Marin Čilić i Petra Martić koji su bez previše muke svladali svoje protivnike/ce, piše Hina

Čilić, koji je postavljen za 15. nositelja u dvoboju prvog kola pobijedio je Amerikanca Donalda Younga 6:3, 6:2, 6:1. Prošlogodišnji polufinalist Australian Opena stigao je do pobjede protiv 129. igrača svijeta za 90 minuta. Čilićev idući suparnik bit će 59. tenisač svijeta Kolumbijac Santiago Giraldo. Do sada su igrali samo jednom međusobno 2010. godine u Chennaiju, a slavio je Čilić.

Nakon što je uspješno odradila kvalifikacije, Petra Martić je dobila i svoj četvrti meč u Melbourneu. U glavnom ždrijebu je pobijedila Australku Sophie Ferguson 7:6 (6), 0:6, 6:3. Bio je to prvi međusobni okršaj Petre i 123. igračice svijeta. Martić će u drugom kolu igrati protiv 12-te nositeljice Poljakinje Agnieszke Radwanske s kojom još nije igrala.

Nažalost, Mirjana Lučić nije uspjela preskočiti prvu prepreku. Izgubila je od Rumunjke Sorane Cirstee 4:6, 2:6. Bio je to njihov drugi međusobni susret, nakon što je Lučić bila bolja u Quebecu.

18.01.2011. 10:39:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh