« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
CIDB

Cest is d Best počeo s postavljanjem vjetrenjača

Sat na Trgu bana Josipa Jelačića dobio vjetrenjaču u sklopu Cest is d' Besta

Cest is d Best vjetrenjače
Cest is d Best vjetrenjače (CIDB)
Više o

Cest is d’Best

,

Trg bana Jelačića

,

ansambl predstava

Danas je na sat koji se nalazi na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu postavljena prva ovogodišnja instalacija u sklopu Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best.

„Festival će svojim odličnim programom „okupirati" cijeli centar Zagreba za manje od deset dana, točnije od 3. do 6. lipnja. Festivalska vjetrenjača na sat je postavljena s ciljem da se građane na interesantan i inovativan način pozove na njihov festival - Cest is d' Best.

Programom smo kao i uvijek nastojali obuhvatiti kulturne i zabavne afinitete svih generacija pa se zato radujemo odazivu građana i njihovom sudjelovanjem u festivalu. Zahvaljujemo tvrtki Tehnoelektro iz Samobora koja je festivalu posudila vjetrenjače jer je prepoznala ideju projekta i željela sudjelovati u kreiranju festivalskog sadržaja". - izjava je Zlatka Petrovića - Paje, direktora Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best.

„Ove godine u sklopu festivala Zagreb će dobiti nekoliko pravih vjetrenjača koje će na upečatljiv način komunicirati Cest is d Best i njegovu snagu koje proizlazi iz pokreta i interakcije. U skladu sa instalacijom osmišljen je i slogan „Pozitivna i obnovljiva energija Cest is d Besta". Festivalske vjetrenjače svim sudionicima trebaju davati energiju i motivirati ih na pokret s jedne na drugu festivalsku lokaciju.

S obzirom da je festival oduvijek kreirao program u skladu s aktualnom cirkuskom, glazbenom, likovnom i urbanom scenom europskih i svjetskih metropola te se razvijao u skladu s globalnim trendovima i potrebama, „Festivalske vjetrenjače" ostat će instalirane sve do 15. lipnja kada se u Europi obilježava Europski dan vjetra". - rekao je Zlatan Jaganajc, autor instalacije i vlasnik Agencije za tržišno komuniciranje Proglas zadužene za odnose s javnošću i marketing festivala.

25.05.2010. 15:26:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh