« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
TLC

Cake Boss se vraća?

Od subote, 13.05. u 21:00, Buddy Valastro i njegova obitelj pozivaju gledatelje TLC-ja natrag u svoju kuhinju i slatke poslovno-obiteljske zavrzlame

Buddy Valastro je Cake Boss
Buddy Valastro je Cake Boss (TLC)
Više o

TLC

,

Buddy Valastro

,

Cake Boss

Cake Boss se vraća! Svjetski poznati slastičar Buddy Valastro nas je prošle godine posjetio u Zagrebu, družio se sa svojim obožavateljima i sudjelovao u izboru najljepše hrvatske torte. Uskoro ćemo se ponovno moći družiti sa simpatičnim Buddyjem - ali samo uz male ekrane.

Približava se premijera nove i još zabavnije sezone njegove poznate serije ŠEF SLASTIČARNICE. Od subote, 13.05. u 21:00, Buddy Valastro i njegova obitelj pozivaju gledatelje TLC-ja natrag u svoju kuhinju i slatke poslovno-obiteljske zavrzlame!

Kroz 20 novih epizoda, serija prati Buddyja Valastra i njegovu obitelj dok zajedno pokušavaju ispuniti san Buddyjevog pokojnog oca i proslaviti slastičarnicu Carlo's Bakery. U ovoj ćemo sezoni imati prilike upoznati modernog srednjevjekovnog viteza koji od Buddyja traži da se osim s tortom pozabavi i pirotehnikom, zbog čega će se njegov tim naći pred jednim od najvećih izazova. Torta u obliku zmaja koji riga vatru? Buddy i ekipa će još jednom dokazati da u obitelj koja radi zajedno - ništa nije nemoguće!

Usto, Buddy će se razmetati svojim plesnim pokretima i raskošnom flamenco tortom, te će biti sudac u ''sudaru titana'', kuharskom natjecanju između mjesne policije i vatrogasaca, a naravno da će i taj događaj obilježiti fantastičnim tortama.

"Bez obzira u kojem dijelu svijeta živite, važnost obitelji je zaista univerzalna vrijednost", rekao je Buddy Valastro." Ništa ne okuplja ljude bolje od stola za kojim objeduju, stoga se nadam da će ove nove epizode serije ŠEF SLASTIČARNICE nastaviti poticati ljude da peku kolače i provode dragocjeno vrijeme sa svojom obitelji".

09.05.2017. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh