« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Bush mijenja ZET-ove linije

Zbog mogućih zastoja Zagrepčanima se danas preporučuje da na posao idu biciklom ili javnim prijevozom
Zbog mogućih zastoja Zagrepčanima se danas preporučuje da na posao idu biciklom ili javnim prijevozom (Saša Midžor Sučić/CROPIX)
Više o

ZET

,

dolazak busha

Za boravka američkog predsjednika Busha, danas i sutra ZET uvodi privremene promjene u javni gradski prijevoz. Neposredno prije i u trenutku prolaska štićene kolone vozila zagrebačkim ulicama ZET će, kao i svi drugi sudionici u prometu, postupiti po naputku policije, odnosno privremeno će zaustaviti ili preusmjeriti promet s trase koju će policija zatvoriti.

U ZET-u navode kako trenutačno raspolažu informacijom o posebnoj regulaciji prometa zbog koje će autobusna linija 118 (Trg Mažuranića - Voltino) biti skraćena od petka, 4. travnja u ponoć do subote, 5. travnja, u 16 sati. U tom će vremenu autobusi voziti na relaciji Magazinska-Voltino po uobičajenom voznom redu. 

ObilaženjeDnevne tramvajske linije 12, 13, 14 i 17; kao i noćne 32 i 34 mogle bi obilaziti Savsku od Vodnikove do Rooseveltova trga.

Postaja Ilirski trg, kojom se koristi autobusna linija 105 (Kaptol-Britanski trg) ukida se u subotu, 5. travnja 2008. u 7 sati.  (DM) 

03.04.2008. 23:14:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh