« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
DISCOVERY

Brzi i glasni na Discovery Channelu

Genijalac za automobile Richard Rawlings i mehaničarsko čudo Aaron Kaufmann pretražuju zabačena mjesta u Teksasu i okolnim državama ne bi li pronašli i kupi­li zaboravljene i zapuštene klasične automobile

Kako od krntije napraviti mrcinu
Kako od krntije napraviti mrcinu (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Brzi i glasni

Serijal 'Brzi i glasni' oduševljava ljubitelje automobila diljem svijeta, a od 7. ožuj­ka u 21:00 na Discovery Channelu premijerno kreće nova sezona, nabije­na uzbudljivom i nekonvencionalnom dinamikom klasičnih oldtajmera.

Genijalac za automobile Richard Rawlings i mehaničarsko čudo Aaron Kaufmann pretražuju zabačena mjesta u Teksasu i okolnim državama ne bi li pronašli i kupi­li zaboravljene i zapuštene klasične automobile koje će potom renovirati u njiho­voj garaži Gas Monkey u Dallasu.

Neke od stvari u kojima ćete najviše uživati, između ostalog, uključuju naš dvojac koji je pronašao Apache, staru i zahrđalu krntiju koju su potom restaurirali obogativši je svojim posebnim dizajnom i to na vrijeme za dražbu na kojoj su na tom automobilu i zaradili. Vidjet ćete i stariju gospođu koja svoj automobil želi prodati isključivo po cijeni koja odgovara njoj.

No vrijeme je novac u garaži Gas Monkey i što brže završe rad na nekom auto­mobilu, brže će ga i prodati. Mogu li ovi majstori osposobiti automobile na vrije­me za sljedeću dražbu i hoće li im se trud isplatiti?

05.03.2015. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh