« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
SKYSHOWTIME

Briljantin: Uspon Ružičastih dama stiže na Skyshowtime

Desetodijelna glazbena serija, u kojoj su u glavnim ulogama Marisa Davila i Cheyenne Isabel, bit će prikazana ovoga proljeća ekskluzivno na platformi SkyShowtime

Nova serija
Nova serija (Arhiva)
Više o

SkyShowtime

,

Briljantin Uspon Ružičastih dama

Serija Briljantin: uspon Ružičastih dama (Grease: Rise of the Pink Ladies), rađena u produkciji televizijske kuće Paramount Television Studios, ovoga proljeća stiže na streaming platformu SkyShowtime.

Radnja glazbene serije odvija se 1954. godine, četiri godine prije zapleta filmskog klasika Briljantina i netom prije nego što je zavladao rock 'n' roll, a automobil T-Bird postao simbol kul klinaca u školi. Četiri školske izopćenice kojima je dosta svega, odlučuju se zabavljati po vlastitim pravilima i tako izazivaju moralnu paniku koja će zauvijek promijeniti srednju školu "Rydell High".

Osim Marise Davile (Jane) i Cheyenne Isabel Wells (Olivia) u naslovnim ulogama, u glumačkoj su postavi i Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) i Jackie Hoffman (pomoćnica ravnatelja McGee). 

Seriju je napisala izvršna producentica, kreativna direktorica i redateljica serije Annabel Oakes (Atypical, Transparent), dok su Marty Bowen i Wyck Godfrey bili izvršni producenti serije uime producentske kuće Temple Hill. Na seriji su kao izvršni producenti radili i Adam Fishbach i Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil), koja je ujedno režirala pilot-epizodu i još dvije druge epizode serije. Erik Feig i Samie Kim Falvey bili su izvršni producenti serije uime tvrtke PICTURESTART, a Grace Gilroy njezina producentica.

Koreografiju potpisuje Jamal Sims, ujedno i režiser, a glazbu je radio izvršni glazbeni producent Justin Trant, koji je bio nominiran za nagradu GRAMMY.

23.02.2023. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh