« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
COOL

Boje šminke prema znakovima horoskopa

Šminkanje je prilično zahtjevno jer od vas može napraviti pravu ljepoticu, no i totalni promašaj ako boje ne odgovaraju vašem karakteru, pa je dobro poslušati horoskop

Kakve boje odgovaraju Ovnu, a kakve Vagi
Kakve boje odgovaraju Ovnu, a kakve Vagi (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

šminka

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

boja šminke

Ovan - crvena je njihova boja, bez dileme, a uz to odgovaraju i bijela, crna, narančasta, tamnocrvena i zlatna. Izbjegavti treba svijetle nijanse roza boje.

Bik - zelena boja najbolje odgovara ovom znaku, a dobro ju je kombinirati s ljubičastom, plavom, smeđom, zelenom i žutom, dok crvenu treba zaobilaziti u širokom luku.

Blizanci - žuta je boja ovog živahnog znaka, uz nju će se najbolje kombinirati bijela, svijetlo plava, zelena i svijetlo žuta, dok su sve nijanse crvene loš odabir.

Rak - roza boja pravi je odabir ovom romantičnom znaku, u kombinaciji s bijelom, metalik, plavom, tirkiznom, sivom i srebrnom, a crvenu treba izbjegavati.

Lav - narančasta treba biti prvi izbor, a uz nju će najbolje ići bakrena, bijela, crvena, kraljevsko plava i zlatna. Pastelne nijanse nikako ne odgovaraju ovom znaku.

Djevica - kraljevska plava najbolje odgovara Djevicama, uz boju lavande, sivu, zelenu i žutu, a kao i većini drugih znakova, crvena boja nije poželjna.

Vaga - svijetla nijansa plave boje najbolje će odgovarati Vagama, a uz nju će odgovarati kombinacije s bojom šampanjca, ljubičastom, rozom i zelenom, no ne u svijetlim nijansama koje treba, osim plave, izbjegavati.

Škorpion - boja višnje savršeno odgovara ovom znaku, kombinirajte je s crnom, ljubičastom, kestenjastom i tamno crvenom, dok su bilo koje jarke boje potpuni promašaj.

Strijelac - plavo-zelena ili tirkizna najbolji je odabir ovoga znaka koji će se savršeno uklopiti u kombinacije s bijelom, crvenom, ljubičastom, plavom i zelenom. No, svijetle i tamne nijanse plave treba izbjegavati, kao i tamno crvenu.

Jarac - ovaj znak najbolje će izgledati u smeđoj boji, koja će se odlično kombinirati s bež, crnom, maslinastom i tamno zelenom bojom, dok su žute nijanse nepoželjne. 

Vodenjak - ljubičasta je glavna boja ovog znaka, a sjajno će se slagati s jarko plavom i tirkiznom, dok bi osnovne boje definitivno trebalo zaboraviti.

Ribe - morsko plava je boja koja će Ribama najbolje odgovarati, u kombinaciji s akvarmarinom, crnom, ljubičastom i zelenom. Izbjegavati treba jarke nijanse bilo koje boje.

09.07.2015. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh