« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
miting u ponedjeljak

Blanka Vlašić u lovu na rekord u Zagrebu

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić izjavila je kako će, ako joj se ukaže prilika, u ponedjeljak na mitingu u Zagrebu opet napadati svjetski rekord u skoku uvis.

(Igor Sambolec/CROPIX)
Više o

Blanka Vlašić

,

skok u vis

,

atletski miting

"Nadam se dobrom natjecanju i rezultatu iznad dva metra. Naravno da ću napadati svjetski rekord, ako budem u prilici, a stvarno bi bilo kao iz snova da ga oborim upravo u Zagrebu. Nadam se da u ponedjeljak neće padati kiša, ali ako i bude kiša, držim da sam umnogome pobijedila taj svoj strah od kiše. Zbog mitinga i gledatelja bilo bi lijepo da ne padne kiša", kazala je Blanka koja se vratila iz Zuericha, gdje je sinoć slavila po treći puta zaredom.

"Uvijek je važno pobijediti u Zürichu, na jednom od najvećih svjetskih mitinga, iako sam bila potpuno prazna i bez emocija, pa mi ova pobjeda u takvom raspoloženju još više znači. U Osaki 2007 i u Pekingu 2008 natjecanje nije bilo toliko stresno u samom iščekivanju kao što je to bilo u Berlinu. Tek sad sam uspjela izbaciti Berlin iz glave", priznala je najveća zvijezda IAAF Grand Prix mitinga u Zagrebu.

Na mitingu u ponedjeljak nastupiti će i finalisti Svjetskog prenstva kladivaš Andras Haklits i bacačica diska Sandra Perković, koji su najavili da će u Zagrebu pokušati baciti svoje osobne rekorde.

Izvor: Hina

29.08.2009. 17:18:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh