« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
2014.

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Bivola će 2014. godina biti godina dobre žetve svih napora uloženih u prošloj godini koji će donijeti uspjeh

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2014.
Bivol - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

bivol godišnji horoskop

,

godina Konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

2014. godišnji kineski horoskop

,

bivol godišnji kineski horoskop

Bivol od godine Konja mogu očekivati dobru žetvu, figurativno rečeno, jer im se u svim aspektima života predviđa uspjeh. Posebno dobri odnosi s roditeljima i starijim rođacima ove će se godine nastaviti, a jednako kvalitetan bit će i obiteljski život.

Sve dobro što su Bivoli uspjeli pokrenuti i napraviti u prošloj godini Zmije ove će godine doći do sretnog završetka, a čak će i neke stvari na koje ste već zaboravili izniknuti naizgled niotkuda i donijeti vam neočekivanu korist, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Posebno su dobro aspektirani poslovni odnosi koji su započeti prošle godine, pa i oni koji su u početku izgledali ne baš perspektivno, stoga, ne zaboravljajte na ljude i obećanja koja ste dali, to je jedino što vam ove godine može donijeti lošu sreću.

KARIJERA

Bivol će ove godine fokusirati većinu svojih napora na posao, jer su već krajem prošle godine pokrenuti neki projekti i procesi koji su ukazivali na mogućnost dobre zarade, a upornost ovog znaka isplatit će se u godini Konja. Najveća sreća u ovoj godini su prijatelji i obitelj koji će uvijek pružiti ruku kad bude potrebno dodatno zapeti da bi se nešto završilo ili ostvarilo. Ukratko, poslovna sreća je ove godine puno veća nego prošle, iskoristite to za stvaranje temelja za godine koje dolaze.

MATERIJALNA SITUACIJA

Financijska situacija može se najbolje opisati kao korektna - novac neće teći u slapovima, no bit će ga uvijek dovoljno, što je u trenutnom okruženju izvanredan uspjeh na kojem se može graditi budućnost. I dalje je potreban oprez u ulaganjima, ma kako se isplativima činila na prvi pogled, jer financijska stabilnost uvijek je meta prevaranata. Stoga, ako i ulažete, neka to budu nekretnine s čistim papirima.

nastavi čitati dolje

VEZE

Romantična godina za Bivole koji mogu očekivati sklad u stabilnim vezama i braku, a oni koji još nemaju partnera, ove godine će susresti osobu koja će im puno značiti u godinama koje dolaze. Ipak, nije sve tako ružičasto jer će se, kao i u poslu, naći dovoljno ljubomornih i zavidnih koji će željeti zamutiti vode oko vas. Jedini način da sve održite pod kontrolom je potpuna iskrenost prema partneru.

ZDRAVLJE

Morat ćete obratiti više pažnje na zdravlje nego prethodnih godina, a naročito oprezni morate biti na putovanjima jer postoji velika mogućnost nezgoda i ozljeda. Stoga, u vožnji otvorite oči i uši, nemojte paziti samo na svoju vožnju nego i na ponašanje svih oko vas. Vrlo je važno redovito vježbanje i dovoljna količina odmora, kako biste tijekom godine stalno bili u optimalnoj formi. Posebnu pažnju treba posvetiti probavi.

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:36:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh