« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SERIJE

Bijeg od proroka premijerno na TLC-u

Flora i njezin suprug, koji je također bivši pripadnik crkve, otkrit će nam mračnu istinu o zloglasno tajnovitoj 'Fundamentalističkoj crkvi Isusa Krista današnjih svetaca'

Sve o opasnom kultu u novoj seriji
Sve o opasnom kultu u novoj seriji (TLC)
Više o

Bijeg od proroka

,

serija

,

TLC

Bijeg od proroka je nova, šestodijelna serija o Flori Jessop, bivšoj pripadnici Fundamentalističke crkve Isusa Krista, koju pratimo u njezinim nastojanjima da spasi odbjegle i izopćene iz jednog od, navodno, najopasnijih kultova u Americi, ali koja u isto vrijeme pokušava i osnažiti one koji ipak odluče u njemu ostati.

Zahvaljujući svojim naporima, Flora upoznaje različite ljude poput samohrane majke čije pokušaje da napusti crkvu osujete vlastita indoktrinirana djeca. Tu je i 'zviždačica' koju su otkrili nakon čega joj prijete životom i između ostalih, tinejdžerica koja je obećana čovjeku koji je gotovo tri puta stariji od nje kao druga supruga.

Flora i njezin suprug, koji je također bivši pripadnik crkve, otkrit će nam mračnu istinu o zloglasno tajnovitoj 'Fundamentalističkoj crkvi Isusa Krista današnjih svetaca', u nastojanju da sruše zajednicu koja je naudila njima, ali i mnogim drugima. Hoće li Flora uspješno osloboditi žrtve, ili će svijet neupitnog autoriteta i dalje ostati imun na napade?

Premijerno na TLC-ju od 14. travnja.

14.04.2014. 19:43:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh