« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
FAK SERIJE

‘Better Call Saul’ počinje šest godina prije ‘Breaking Bada’

Spin-off AMC-jeve planetarno popularne serije Breaking Bad, kao što naslov sugerira, koncentrirat će se na život ljigavoga ali vrlo zabavnog odvjetnika Saula Goodmana

Spin-off koji bi trebao biti savršen
Spin-off koji bi trebao biti savršen (Arhiva)
Više o

Better Call Saul

,

Breaking Bad

,

serija

,

Saul Goodman

Konačno neke čvrste informacije o novoj seriji Vincea Gilligana Better Call Saul. AMC je izdao press release u kojem je ukratko predstavio radnju i najzanimljivija stvar je da će se ona odigravati šest godina prije no što je Walter White počeo uništavati svoju obitelj.

Spin-off AMC-jeve planetarno popularne serije Breaking Bad, kao što naslov sugerira, koncentrirat će se na život ljigavoga ali vrlo zabavnog odvjetnika Saula Goodmana, ali informacija da će radnja započeti šest godina prije starta BB-a prva je konkretna stvar koja je dospjela do medija, ako ne računamo potvrdu da će se u novom projektu vratiti stari nam znanci Bob Odenkirk (Saul) i Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut). Prenosimo točne AMC-jeve riječi:

Serija je smještena šest godina prije no što Saul Goodman upozna Waltera Whitea. U trenutku kad ga upoznajemo, čovjek koji će kasnije postati Saul Goodman poznat je kao Jimmy McGill, odvjetnička sitna riba u potrazi za svojom sudbinom koja prevarama pokušava osigurati egzistenciju. Radeći njemu uz bok, i često kontra njega, tu je Mike Ehrmantraut, voljeni lik iz Breaking Bada. Serija će pratiti Jimmyjevu transformaciju u Saula Goodmana, a njen će ton biti dramatičan, isprepleten crnim humorom.

Sve o seriji pročitajte na FAK portalu

17.07.2014. 14:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh