« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SUPER

Besplatni kampovi za djecu tijekom proljetnih praznika

Proljetne praznike dobro je iskoristiti da se djeca malo više fizički aktiviraju i ne provedu ih za ekranima računala, mobitela i tableta, pa evo tri zanimljiva kampa

Neka se klinci malo znoje
Neka se klinci malo znoje (Shutterstock)
Više o

besplatni kampovi

,

proljetni praznici

,

squash kamp

,

bowling kamp

Proljetni praznici idealno su vrijeme da svoje klince malo aktivirate i udaljite od računala, a ovog se proljeća u Zagrebu mogu besplatno uključiti u rad tri zanimljiva kampa.

Squash kamp

U suradnji sa SQUASHtowerom, najvećim squash centrom u državi, organiziran je besplatni squash kamp za učenike osnovnih i srednjih škola povodom proljetnih praznika.

Squash kamp počinje 01. travnja 2015 i traje tri dana, a održavati će se u jutarnjim satima.

Squash kamp vode ovlašteni instruktori europske squash federacije. Reketi i loptice (oprema) su osigurani.

Prijave za squash kamp primaju se na broj telefona 6196 666 do 30.04.2015., a održava se u SQUASHtoweru, Zavrtnica 17, Zagreb.

Bowling kamp

U suradnji sa GREEN GOLD BOWLING klubom organiziran je besplatni bowling kamp za učenike osnovnih i srednjih škola  za vrijeme proljetnih praznika.

Bowling kamp traje tri dana i počinje 01. travnja 2015, te će se održavati u jutarnjim satima. Oprema je osigurana, kamp vode ovlašteni instruktori bowlinga.

Prijave za kamp primaju se na telefon 01 555 1 666 do 30.03.2015 godine., a održava se u centru Zagreba-GREEN GOLD bowling klub, Radnička cesta 52.

Proljetni fitness gaming kamp

U suradnji sa MRAK KORAKOM organiziran je besplatni Fitness Gaming kamp za učenike osnovnih i srednjih škola povodom proljetnih praznika.

Ovo je grupna aktivnost u kojoj je moguće i natjecanje između igrača jer se rezultat bilježi kao u računalnoj igrici i prelaze se razine prema težini igranja. Iako se na prvi pogled može steći dojam da se radi isključivo o zabavi, jamčimo intenzivan trening tijekom kojeg će se svaki igrač dobro oznojiti, a da neće niti primijetiti da je zapravo vježbao!

Ako vaše dijete voli igrice, ples, društvo vršnjaka, glazbu, natjecanje i intenzivnu fizičku aktivnost koja je ujedno i iznimno zabavna, Fitness Gaming kamp je izvrstan izbor.

Program vode obučeni instruktori koji osiguravaju optimalnu provedbu programa tijekom proljetnog kampa.

Kamp počinje 01. travnja 2015 i traje tri dana, a održavati će se u jutarnjim satima.

Prijave za kamp primaju se na broj telefona 6196 666 do 30.04.2015., a održava se u SQUASHtoweru, Zavrtnica 17, Zagreb.

 

23.03.2015. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh