« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
PRIJAVITE SE!

Besplatne radionice i edukacije rada sa staklom u Bokartu

Sudjelovanje na radionicama i edukacijama je besplatno, a ako su se izradili uzorci sudionici će iste moći besplatno preuzeti nakon što je proizvodnja završena

Prijavite se za besplatne radionice i edukacije
Prijavite se za besplatne radionice i edukacije (Bokart)
Više o

staklo

,

besplatne radionice

,

Bokart

,

edukacije

Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla! Radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima i svima drugima čija je struka donekle vezana uz staklo pa čak i izrazitim pojedincima koji bi jednostavno voljeli naučiti više o suvremenim primjenama stakla. 

Staklo je izuzetno zahvalan materijal kada se poštuju određena pravila. Na edukacijama ćete naučiti osnovne načine obrade stakla kao i sve mogućnosti koje ono pruža kao materijal. Ne zovu ga uzalud materijalom budućnosti!

Želimo opravdati pridjev inovativne i mlade tvrtke i zato će svi koji nam se pridruže imati priliku upoznati se sa potpuno novom tehnikom obrade stakla koju smo upravo mi razvili, kažu nam u Bokartu.

Radionice se održavaju subotom u proizvodnom pogonu BOKART (Dugo Selo), s početkom u 9 sati.

Početna razina (I) edukacije traje do 4 sata. Radionice i edukacije posebne tematike mogu trajati i duže. Sudjelovanje na radionicama i edukacijama je besplatno, a ako su se izradili uzorci sudionici će iste moći besplatno preuzeti nakon što je proizvodnja završena. 

Svi će prijavljeni biti obavješteni radi dogovora i potvrde termina sudjelovanja na radionici i/ili edukaciji.

Zadržavamo pravo na procjenu prijave sudionika i nismo dužni sve prijavljene pozvati na besplatnu edukaciju i radionicu. Prijavnicu ispunite OVDJE.

28.12.2016. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh