« Zagreb
objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana
FESTIVALI

Baš Naš Tasty Affair u Zagrebu

Po prvi put, Baš Naš upisat će se u kalendar kasnog ljeta te od 31. kolovoza do 17. rujna prirediti dobrodošlicu svim Zagrepčankama i Zagrepčanima

Baš Naš Tasty Affair
Baš Naš Tasty Affair (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Baš Naš Tasty Affair

Nakon godišnjih odmora i veselih ljetnih provoda, vraćanje užurbanoj svakodnevnici bit će lakše jer se u Zagrebu ponovno održava omiljeni festival. Po prvi put, Baš Naš upisat će se u kalendar kasnog ljeta te od 31. kolovoza do 17. rujna prirediti dobrodošlicu svim Zagrepčankama i Zagrepčanima.

Nakon provjereno dobrog druženja na sunset izdanju ovog festivala na novoj lokaciji, kojom su brojni posjetitelji bili oduševljeni, Baš Naš vraća se u popularni zagrebački park uz Savu, Bundek. Opuštanje u zelenilu daleko od gradske gužve, i ovoga će puta biti potpuno uz dobru hranu, posebnu ponudu pića i odličnu glazbu. Baš Naš Tasty Affair predstavit će 5 različitih koncepata hrane u suradnji s poznatim hrvatskim kuharima koji će pokazati svoju kulinarsku stručnost i kreativnost te tako zajamčiti jedinstveno i uzbudljivo iskustvo za svačije nepce. Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Mario Mandarić, Vid Nikolić i Stjepan Vukadin pripremili su raznovrsne okuse i kombinacije koje će posjetitelje odvesti na putovanje svijetom, dok je Hrvoje Rihtarić osmislio čak 50 različitih koktela koji će upotpuniti iskustvo street fooda.

Tijekom 18 dana trajanja, Zagrepčane, ali i brojne druge posjetitelje, svaki dan čekaju DJ nastupi, ali i posebni partyji i koncerti poznatih zagrebačkih bendova. Na samom otvorenju, zadnjeg dana kolovoza, publika će uživati uz latino ritmove i Cubismo, a u idućim danima za odličnu atmosferu i dobar provod bit će zaduženi i Psihomodo pop te Elemental. Obožavatelji domaćih hitova zasigurno će biti oduševljeni popularnim Taking The Trash Out partyjem, a na Bundek se vraća i Kvart priča party s najvećim hitovima domaćeg i stranog hip hopa, koji se proljetos pokazao kao sjajan koncept za mlade željne posebne festivalske atmosfere.

U uvijek posebnom ambijentu prekrasnog Bundeka, uz pogled na omiljeno jezero, posjetitelji će ponovno pronaći jedinstveno mjesto za dnevno druženje, uživanje u odličnoj gastronomskoj ponudi, ali i provođenje opuštenih večeri na otvorenom uz najbolje društvo i bogati glazbeni program. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

17.08.2023. 13:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh