« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
100 GODINA ZRAKOPLOVSTVA

Bare prvi isprobao Penkalu

Na današnjoj pressici organizatori su predstavili program Air Showa, a Bare je u svom stilu pozvao sve građane na glazbeni Open air

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.100godina.hr/Goran Mehkek-Cropix)
Više o

Goran Bare

,

Mladen Pavić

,

bella

,

prvi dan

Vinkovački roker Goran Bare prvi je iskušao obnovljeni zrakoplov glasovitog Slavoljuba Penkale. Doduše, tek je sjeo u njega kako bi najavio veliki koncertni spektakl koji će se održati 28. kolovoza na Sportskom aerodromu Lučko, gdje će osim Baretovih Majki nastupiti i Pips, Chips & Videoclips, Zadruga, Cinkuši te bendovi Kino klub, S3ngs i TRN.

"U godini kada je Zagreb zbog recesije izgubio velike rock festivale, mi smo našim sugrađanima i svim dragim gostima iz ostalih dijelova Hrvatske odlučili pokloniti veliki rock spektakl kako bi s nama na najbolji mogući način obilježili 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj.

Velika nam je želja da Open air festival u sklopu Zagreb Air Showa postane i ostane tradicija na koju će se ljudi svake godine rado odazivati. Bez obzira na sve probleme kroz koje svi u zadnje vrijeme prolazimo, vrijeme je da podignemo glavu gore i uživamo", kazao je Marko Emer, predsjednik Aerokluba Zagreb, na novinskoj konferenciji održanoj na aerodromu Lučko.

bare_goran_cx_gm.jpg
Goran Bare

Važnost ovog događaja prepoznao je i frontmen Majki čestitavši domaćinima ovaj važan jubilej te poručivši obožavateljima da svakako posjete Zagreb Air Show i pri tom se dobro zabave na Open Air festivalu.

Mogu vam obećati da će na Lučkom 28. kolovoza biti pravi spektakl - u svom je stilu rekao Bare i otisnuo se u zagrebačke oblake sa Sportskog aerodroma Lučko. 

Podsjetimo, Zagreb Air Show održat će se 28. kolovoza s početkom u 12 sati, za kada je predviđena izložba na kojoj sudjeluje više od stotinu letjelica. Građani će i sami moći uživati u promo letovima i to prije početka letačkog programa, u 14 sati, te nakon završetka letačkog programa, od 18 sati.

Upravo u to vrijeme počinje najveći koncertni spektakl ovoga ljeta - veliki Open Air festival na Lučkom. Organizatori podsjećaju građane da do Lučkog i natrag do Zagreba mogu doći ZET-ovim autobusima koji će  voziti u prosijeku svakih 15 minuta.

Glavu gore! Vidimo se 28. kolovoza na Lučkom!

19.08.2010. 13:41:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh