« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SRAMOTA!

Bandić traži zagrebačkog Tonyja Soprana

Bandić bi prodao Čistoću za 55 milijuna kuna, a godišnje od Grada ta ista tvrka zarađuje 459 milijuna kuna

Čije glave da namontiramo?
Čije glave da namontiramo? (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Zagrebački holding

,

čistoća

,

Slobodan Ljubičić

,

prodaja

,

Kikaš

Milan Bandić pokušava natrljati nos Zoranu Milanoviću i pokazati mu kako se bori s nagomilanim dugovima, vičući na sav glas kako će on i njegova sposobna ekipa spasiti Holding. Ako se vratimo u prošlost i nemamo amneziju, shvatit ćemo da je upravo taj Milan Bandić i ta ekipa i uvalila Holding u milijarde kuna dugova, za početak.

No, sadašnje akcije koje se provode u koordinaciji s listom HSLS-a i Darinkom Kosorom sve više podsjećaju na Sopranose. Naime, jedna od najboljih tvrtki u Holdingu, Čistoća, trebala bi ići na prodaju i to za mizernih 55 milijuna kuna. 

Par podataka o Čistoći - 1.561 zaposlenik, bruto prosječna plaća 7.563 kune, odvozi smeće tri puta tjedno iz 350 tisuća domaćinstava i 15 tisuća tvrtki, dva puta godišnje odvoze glomazni otpad. Uz to im Grad Zagreb plaća pranje i čišćenje trgova i ulica u Zagrebu. Godišnja zarada - 459 milijuna kuna.

Svatko s kvocijentom inteligencije iznad sobne temperature shvaća da ovdje nešto smrdi do neba. No, kad su u pitanju Bandić i Kikaš, nije li uvijek tako ....

29.09.2013. 17:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh