« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
drž'te gaće

Bandić neizravno potvrdio kandidaturu za predsjednika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na upit novinara hoće li se kandidirati za predsjednika Republike, ponovno izjavio da njegovi pogledi ne završavaju na obroncima Medvednice.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Milivoj Keber/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

zagreb-info

,

Bandić predsjednik

Gradonačelnika Bandića novinari su prilikom obilaska gradilišta Martićeve-Bauerove ulice pitali o planovima za jesen, hoće li ući u utrku za predsjednika Republike.

Bandić je kazao da su "kada je 2000. prvi put izabran, dao 500.000 kuna ljudima u Posavini za pet kuća. Raspinjali su me ko' Isusa. Znači, i tada nisu moji pogledi završavali na obroncima Medvednice, već 2000.-te, a danas još manje.

"Sve u svoje vrijeme. Bog se moli po redu. Ja stalno govorim isto, vi mene stalno pitate isto. Vama nije dosadilo, a meni još manje, i tako radit ćemo svoj posao", rekao je Bandić.

Upitan o sudbini Dinamovog stadiona u Maksimiru, o mogućem rušenju i zamjerkama UEFE, Bandić je odgovorio da stadion treba završiti, da je on za Maksimir i da će građani na referendumu odlučiti. Kad odluče onda ćemo to završiti u skladu sa projektom koji je za Maksimir, rekao je Bandić.

Upitao je novinare je li to nova vijest da se stadion u Maksimiru ruši te odgovorio da jučer nije bio u gradu ali koliko zna da je stadion na mjestu.

Upitan kada će biti raspisan natječaj za pročelnike, Bandić je odgovorio da jedino još nije gotov natječaj za pročelnika ureda za obrazovanje, šport, kulturu i mladež, ali i da je to u tijeku. Istaknuo je da je sve u skladu sa zakonom i da oni pročelnici koji su izabrani na natječajima rade svoj posao.

Novinarima je rekao da će se s njima družiti na briefingu svakih sedam do deset dana te im poručio da im je najdostupniji čovjek u Hrvatskoj jer je stalno na ulici s njima. Rekao je da iz Grada Zagreba dnevno izvještavaju ono što rade - transparentno, pošteno i odgovorno i tako će biti i ubuduće.

Izvor: Hina

19.08.2009. 20:17:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh