« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

AXN snima seriju CROSSING LINES

Crossing Lines je treća globalna dramska serija koju je naručila SPT Networks

Sjajna ekipa Crossing Lines
Sjajna ekipa Crossing Lines (Facebook)
Više o

serija

,

AXN

,

Sony Pictures Television

,

Crossing Lines

AXN je potvrdio premijerno emitiranje nove serije Crossing Lines u središnoj Europi u 2013. godini. Jednosatna kriminalistička serija je posljednja originalna serija naručena od Sony Pictures Television Networksa za svoju globalnu mrežu kanala, uključujući i AXN, u 81 državi diljem svijeta.

Snimljena na lokacijama u Francuskoj i Češkoj, Crossing Lines je serijal u tjednim nastavcima koji predstavlja Međunarodni kazneni sud, posebnu jedinicu koja istražuje međudržavne zločine. Međunarodni tim elitnih detektiva okupljen je da ulovi kriminalce i privede ih pravdi... Europski FBI je rođen.

Zvjezdana glumačka postava iz SAD-a i Europe predvodi seriju, a uključuje Donalda Sutherlanda (The Italian Job, The Hunger Games), Marca Lavoinea (The Good Thief), Williama Fichtnera (Black Hawk Down, Prison Break), Toma Wlaschihaa (Game of Thrones), Gabrielle Pession (Capri, Rossella), Richarda Flooda (Three Wise Women), Genevieve O'Reilly (The Matrix: Reloaded) i Moon Dailly (Commissaire Magellan, OSS 117: Lost in Rio).

U svojoj izjavi, generalni manager SPT Networks Central Europe, John Rossiter, je rekao: "Razvoj originalne, vrhunske dramske serije je ključna strategija naših kanala i Crossing Lines će biti AXN-ov glavni televizijski događaj u 2013. godini. Oduševljeni smo što će se ova nova uzbudljiva serija snimati u Europi s tako jakom međunarodnom postavom."

Kreator i izvršni producent serije je Edward Allen Bernero (Criminal Minds, Third Watch), a kao izvršni producent pojavljuje se i Rola Bauer (Treasure Guards, The Pillars of the Earth). Serija je zajedno naručena s kanalom TF1, koji će je emitirati u Francuskoj, a producirali su je Tandem Communications.

Crossing Lines je treća globalna dramska serija koju je naručila SPT Networks. Prva je bila The Firm, lansirana 2012., koju će pratiti Hannibal, lansiran sredinom 2013. godine.

21.11.2012. 18:00:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh