« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NEVRIJEME U KRIVO VRIJEME

ATP Umag: Zbog kiše otkazan kompletan program za četvrtak

POGLEDAJTE GALERIJU: Ovo je treći put da se u 21-godišnjoj povijesti turnira (nakon 1993. i 2001.) zbog kiše i nevremena nije odigrao niti jedan meč

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Šebelić/CROPIX)
Više o

tenis

,

nevrijeme

,

kiša

,

ATP Umag

,

Stella Maris

Zbog velikog nevremena koje je pogodilo sjeverozapadnu Istru otkazani su svi dvoboji predviđeni za četvrtak na ATP turniru tenisača u Umagu.

Jaka kiša koja je padala cijeli dan, a pojačala u popodnevnim satima onemogućila je igranje na terenima centra Stella Maris, koji su u potpunosti pod vodom. U 20 sati je vodstvo turnira objavilo da se neće igrati, pa će svi današnji dvoboji, među kojima i onaj najočekivaniji između hrvatskih tenisača Ivana Ljubičića i Ivana Dodiga, biti prebačeni za petak.

Ovo je inače tek treći puta u 21-godišnjoj povijesti Umaga, nakon 1993. i 2001., da se zbog nevremena nije odigrao niti jedan meč u jednom danu. Osim dvoboja Ljubičić - Dodig, danas su na programu trebali biti dvoboji Olivier Rochus - Andreas Seppi, Jan Hajek - Juergen Melzer, te Bjorn Phau - Potito Starace. Nažalost, vremenska prognoza za petak također najavljuje kišu, pa bi se organizatori mogli naći u vremenskom tjesnacu glede programa turnira. 8hina/metro-portal)

29.07.2010. 22:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh