« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
PRVI NASTUP

Arjen Robben mogao bi zaigrati protiv Kameruna

Nizozemski nogometaš nije igrao u prva dva susreta Svjetskog prvenstva, a izbornik mu želi dati priliku da osjeti atmosferu

Arjen Robben
Arjen Robben (Getty Images)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

SP Južnoafrička Republika

,

Arjen Robben

,

SP Južna Afrika

,

sp nogomet 2010

,

ocjenjivač plaža

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben mogao bi večeras upisati svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici protiv Kameruna.

"S Arjenom smo čekali do posljednjeg treninga pred utakmicu, a ostaje još vidjeti kako će njegova ozljeda izgledati na sam dan utakmice. Ukoliko će sve biti u redu, on će biti u momčadi za utakmicu protiv Kameruna", izjavio je nizozemski izbornik Bert Van Marwijk.

>> Robben: Olić je pun energije pa ga moramo upozoravati da malo uspori

Robben je propustio susrete prva dva kola protiv Danske i Japana zbog ozljede mišića koju je zadobio tjedan dana prije početka SP-a, a u slučaju da zaigra ispod sportskih gaćica nosit će i narančaste tajice koje bi trebale zaštititi njegovu ozljedu od hladnoće koja se očekuje u večernjim satima u Cape Townu.

Inače, Nizozemska je pobjedama u prva dva kola već osigurala plasman u osminu finala, ali izbornik Van Marwijk želi dati priliku Robbenu kako bi "osjetio atmosferu svjetskog prvenstva" prije važne utakmice u drugoj fazi natjecanja kada će se igrati na ispadanje.

24.06.2010. 12:51:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh