« Ostali sportovi
objavljeno prije 9 godina
TRIATLON

Andrej Vištica treći na polu-ironmanu u Bilbau

Brdovita biciklistička staza je odgovarala Vištici koji se drugim najbržim vremenom bicikla probio do vodeće pozicije, no na kraju je završio treći

Andrej Vištica treći u Bilbau
Andrej Vištica treći u Bilbau (Andrej Vištica)
Više o

Bilbao

,

Andrej Vištica

,

triatlon

,

polu-ironman

U subotu se u Bilbau održalo peto po redu izdanje triatlona na polu-ironman distanci. Na utrci je nastupio hrvatski predstavnik Andrej Vištica i utrku završio na 3. mjestu.

Nakon plivanja u rijeci Nervion, u samom centru grada, formirala se vodeća grupa od  4 natjecatelja. Vištica je 1,9 km plivanja završio u drugoj grupi sa nešto više 2 minute zaostatka za vodećima. Brdovita biciklistička staza je odgovarala Vištici koji se drugim najbržim vremenom bicikla probio do vodeće pozicije i krenuo na trčanje rame uz rame sa prošlogodišnjim pobjednikom Gustavom Rodriguezom te Rusom Stanislavom Kryilovim.

Na trčanju se Španjolac pokazao najspremnijim, a hrvatski predstavnik je u konačnici zauzeo treće mjesto. Nakon utrke Vištica je izjavio:

"Zadovoljan sam utrkom, pogotovo sa prve dvije discipline. Za bolji rezultat je nedostajalo svježine jer se nisam stigao u potpunosti oporaviti od utrke u Riminiju šest dana ranije."

02.06.2015. 11:08:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh