« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KRAJ JEDNE KARIJERE

Ančić se oprostio od reprezentacije

"Sretan sam i ponosan što sam imao priliku igrati za hrvatsku reprezentaciju. Tko nije igrao za reprezentaciju, ne zna kakav je to ponos," kazao je Ančić

Ivan Ljubičić i Mario Ančić
Više o

Mario Ančić

,

tenis

,

reprezentacija

Nakon što je 23. veljače i službeno objavio kraj aktivne teniske karijere, Mario Ančić se jučer u Domu sportova oprostio i hrvatske Davis Cup reprezentacije, piše Hina. Ančićev oproštaj od 'kockastog' dresa održan je nakon meča parova između Ive Karlovića i Ivana Dodiga, te Nijemaca Christophera Kasa i Philippa Petzschnera.

Bio je to oproštaj prepun emocija, a na koncu je zaplakao i Ančić. Gledatelji su na semaforu mogli vidjeti kraći film o njegovoj bogatoj karijeri.

"Sretan sam i ponosan što sam imao priliku igrati za hrvatsku reprezentaciju. Tko nije igrao za reprezentaciju, ne zna kakav je to ponos," kazao je Ančić istaknuvši kako je prvi meč u Davis Cupu igrao u Domu sportova 1999. godine. Bivši sedmi tenisač svijeta najveći uspjeh s reprezentacijom je ostvario 2005. godine kada je Hrvatska slavila u Davis Cup pobijedivši u finalu u Bratislavi Slovačku.

06.03.2011. 09:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh