« Znanost
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
WOW!

Ako želite preživjeti nesreću, ovako trebate izgledati

Ogromna prsa, disproporcionalna glava, dodatne bradavice i nedostatak vrata osnovne su karakteristike, neki bi rekli, groteskne figure

Graham može preživjeti svaki sudar
Graham može preživjeti svaki sudar (Screenshot YouTube)
Više o

nesreća

,

ljudsko tijelo

,

preživljavanje nesreće

,

Graham

Prometne nesreće odnose velik broj života svake godine, a australska je znanstvenica pokušala dokučiti kako bi trebao izgledati čovjek koji bi bio sposoban preživjeti fatalne nesreće. 

Rezultat istraživanja je Graham, biće koje može preživjeti svaki sudar, no kad se pogleda njegov izgled, malo toga je ostalo potpuno ljudsko ...

Ogromna prsa, disproporcionalna glava, dodatne bradavice i nedostatak vrata osnovne su karakteristike, neki bi rekli, groteskne figure.

Patricia Piccini godinama je radila kao kirurginja i inženjerka sigurnosti na cesti, a Grahama je kreirala kao dio sigurnosne kampanje Vlade Victorije, prenosi Daily Mail. 

Ona tvrdi da tijelo dizajnirano kao Grahamovo može pretrpjeti i najgoru prometnu nesreću.

Njegova proširena prsa, s dodatnim rebrima i bradavicama zapravo su hommage zračnom jastuku, i tako mu štite grudni koš. Nedostatak vrata izostavlja mogućnost slomljenih kostiju, a pluća dizajnirana tako da štite srce.

Njegova je koža tanja od ljudske, što znači da smanjuje mogućnost dubokih rana i ogrebotina, a jake noge mu omogućavaju da iskoči direktno iz automobila. Također, noge su dizajnirane tako da ih je apsolutno nemoguće polomiti.

22.07.2016. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh