« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
COOL

Advent u muzeju/ima

Advent u muzeju je program osmišljen upravo s takvim ciljem - da sugrađanima pruži priliku da adventsku atmosferu osjete na toplom i sigurnom

Advent u muzeju
Advent u muzeju (Arhiva)
Više o

advent

,

Advent u muzeju

Živimo uskraćeni za mnoge radosti, između ostalih i adventske, kojime iščekujemo cijelu godinu. Pokušavamo se prilagoditi tako da uz maksimalnu sigurnost ipak doživimo i poneko zadovoljstvo.

Advent u muzeju je program osmišljen upravo s takvim ciljem - da sugrađanima pruži priliku da adventsku atmosferu osjete na toplom i sigurnom:

- u Muzeju prekinutih veza, koji uz popust od 25% na svoje ulaznice i suvenire, časti i šalicom finog toplog čaja uz koji možete srediti dojmove nakon izložbe.

- u Muzeju iluzija koji nudi 20% popusta na sve ulaznice posjetiteljima koji dođu s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja.

- u Muzeju čokolade Zagreb koji posjetiteljima s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja nudi 15% popusta na sve ulaznice i degustaciju fine belgijske čokolade

- u Muzeju mamurluka koji posjetiteljima s voucherom iz ostalih muzeja nudi popust od 20% na sve ulaznice, a prikladno će vam poželjeti dobrodošlicu kapljicom domaće rakije

- u Muzeju Zagreb '80 koji će vam, uz 25% popusta na ulaznice, servirati i čašu vina kuhanog po recepturi iz osamdesetih.

Svi posjetitelji koji tijekom prosinca posjetite najmanje 3, od pet navedenih muzeja, imat ćete mogućnost osvojiti jedan od tri poklon paketa prepuna iznenađenja koja se satoje od probranih suvenira iz svih 5 muzeja i jednog  Lenovo tableta.

Pogodnosti Adventa u muzeju dostupne su od 24. studenog, uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sva događanja pogledajte na Facebook stranici.

24.11.2020. 18:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh