« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
ADVENT

Advent na Katarincu u Muzeju prekinutih veza

U Muzeju prekinutih veza blagdanskim duhom će posebno odisati kutak Adventas patinom koji će kao privremeni dio stalnog postava, pokazati božićne uspomene naše publike

Advent na Katarincu
Advent na Katarincu (Arhiva)
Više o

Muzej prekinutih veza

,

Advent na Katarincu

Advent u Zagrebu ne bi bio potpun bez posebnog ugođaja na Gornjem gradu i osvjetljenih prozora na Katarincu.

Muzej prekinutih veza i Brokenships cafe će tako i ovogodišnji prosinac ispuniti blagdanskim zvukovima, mirisima i okusima koje nostalgično zazivaju naši stariji pričajući o opojnim mirisima, toplini šalica, nezaboravnim šlagerima i plesnjacima.

U Muzeju prekinutih veza pokušat ćemo dočarati taj veseli, topli svijet njihove mladosti. U nostalgičnom programu Adventa na Katarincu moći ćete uživati od četvrtka do nedjelje, od 26. studenog do 24. prosinca, tijekom cijelog dana.

U Muzeju prekinutih veza blagdanskim duhom će posebno odisati kutak Adventas patinom koji će kao privremeni dio stalnog postava, pokazati božićne uspomene naše publike koje se trenutno prikupljaju na društvenim mrežama @brokenships otvorenim pozivom za slanje obiteljskih fotografija, starih čestitki, priča i predmeta koji su nekad, nekome, neki Božić učinili nezaboravnim.

Još stignete poslati svoju uspomenu. U Brokenships Cafeu se već od jutra možete okušati kao DJ birajući najveće hitove iz druge polovice prošlog stoljeća na autentičnom, retro, mehaničkom jukeboxu ispunjenom vinilnim singlicama. Ili Brokenships Jukebox kolekciju možete obogatiti donacijom svojih singlica iz 50-60-ih godina prošlog stoljeća.

Dva puta tjedno će o izboru glazbe iz 50-60-70-ih će brinuti DJ-i:

• petkom od 19 sati DJ D-Gree sa svojom nevjerojatnom kolekcijom vinila

• nedjeljom od 18 sati DJ Treba mi basa s pregledom glazbenih stilova Nostalgija se provlači i kroz svirke uživo, koje su na programu:

• četvrtkom od 19 sati uz Željku Veverec i Tonija Starešinića / At Ease trio

• subotom, od 18 sati uz Elmu Burnać i Admira Čulmarevića / Filmmusicorkestar duo  

24.11.2022. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh