« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
KVIZOVI

A sad nešto skroz novo: zaigrajte KRiP-ov kup!

Za vas smo pripremili kviz općeg znanja i kulture od 90 pitanja, 120 bodova, 6 kategorija, 11 tematskih cjelina, a nakon dva i pol sata super zabave, pobjednička će ekipa ući u povijest

KRiP-ov kup
KRiP-ov kup (KRiP)
Više o

KRiP

Baš na zloglasni petak trinaesti, s početkom u 20:00, u Metropolis Clubu igra se jedan skroz drukčiji kviz u našoj produkciji - KRiP-ov kup.

Za vas smo pripremili kviz općeg znanja i kulture od 90 pitanja, 120 bodova, 6 kategorija, 11 tematskih cjelina, a nakon dva i pol sata super zabave, pobjednička će ekipa ući u povijest i ponosno podići veliki, lijepi trofej rezerviran samo za najveće.

Prvo izdanje KRiP-ova kupa sastavljeno je od šest kategorija: Jura Stublić i Film (područje općeg znanja: glazba i film), Slika Doriana Graya (književnost i likovna umjetnost), Science, bitch! (znanost i televizija), Put oko svjeta u 80. dana (geografija i jezik), Povijesni uspjeh Marina Čilića (povijest i sport) i Pokret nesvrstanih (teme koje nisu zastupljene u ostalim kategorijama). Svaka ekipa moći će duplati bodove na dvije kategorije po svojem izboru.

Prvi KRiP-ov kup vodit će iskusni lisac regionalne stand-up scene Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije imati maksimalno četiri članice/člana, a ulaznica je standardnih 20 kuna po osobi.

Zbog ograničenog broja stolova na novom formatu kviza, sve zainteresirane molimo da se prijave što je prije moguće brzinskim klikom na ovu prijavnicu.

28.02.2020. 14:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh