« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
TLC

90 dana do vjenčanja - neobičan put do sreće

Priča je stara kao i vrijeme... dečko i djevojka se upoznaju, dečko i djevojka se zaljube... ali u modernom svijetu razvoj događaja je potpuno drugačiji nego u prošlosti

Neobični parovi s još neobičnijim zadatkom
Neobični parovi s još neobičnijim zadatkom (TLC)
Više o

TLC

,

90 dana do vjenčanja

90 dana do vjenčanja (90 Days to Wed) - novi je serijal posvećen nimalo konvencionalnim vjenčanjima kojeg na  TLC kanalu ga možete pratiti od 18. ožujka u 21:00.

Priča je stara kao i vrijeme... dečko i djevojka se upoznaju, dečko i djevojka se zaljube... ali u modernom svijetu razvoj događaja je potpuno drugačiji nego u prošlosti.  Serija 90 dana do vjenčanja prati parove iz različitih zemalja u kojima djevojke dolaze u SAD sa zaručničkim vizama. Viza vrijedi 90 dana čime je pa­rovima ograničeno vrijeme za donošenje odluke života: vjenčati se ili se vratiti svatko svojoj kući. 

Parovi se moraju vjenčati prije isteka vize, jer će djevojke u suprotnom morati napustiti zemlju. Uz zajednički život oni moraju savladati i jezične zapreke, pre­živjeti kulturne šokove i stigmu „naručenih nevjesti", te osude skeptičnih prija­telja i članova obitelji, a sve to u kratkom roku koji počinje teći čim kroče na američko tlo. 90 dana do vjenčanja prati 5 parova koji upoznaju komplicirani svijet internacionalnih romansi.

90 dana do vjenčanja (90 Days to Wed) - na TLC kanalu od 18. ožujka u 21:00

14.03.2014. 10:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh