« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
ZeGeVege

7. ZeGeVege festival održivog življenja

Prijatelji životinja pozivaju sve da ne propuste vedro i pozitivno ozračje ZeGeVege festivala te da dobiju korisne informacije o održivom načinu življenja

ZeGeVege opet na Trgu
ZeGeVege opet na Trgu (Prijatelji životinja)
Više o

Zagreb

,

ZeGeVege festival održivog življenja

U petak, 5. rujna od 9 do 21 sat i subotu, 6. rujna od 9 do 19 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se 7. ZeGeVege festival održivog življenja, u sklopu poznatog međunarodnog festivala Veganmanija.  

Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, cijenjen je i prepoznatljiv po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu, a posvećen je zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.  

Ovogodišnji ZeGeVege festival rekordan je jer će se na njemu predstaviti više od 80 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i inovacija te kozmetike koja nije testirana na životinjama. Bit će prisutni i inozemni izlagači, nositelji V-oznake, razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative, a nudit će se i informacije za turiste.  

Program ZeGeVege festivala počinje u petak, 5. rujna u 9 sati, a svečano će ga otvoriti gradonačelnik Milan Bandić u 13 sati. ZeGeVege festival posjetit će i predsjednik Ivo Josipović, u subotu, 6. rujna između 9:30 i 10:30 sati.  

Sudjelujte u tomboli s mnoštvom vrijednih i atraktivnih nagrada, kušajte vegansko pivo, provozajte smoothiecikl, pogledajte inovacije poput električnog bicikla i automobila, vege izlog i video projekcije s tematikom prava životinja i veganstva, edukativno reciklažno dvorište i druge zanimljivosti. U ponudi ZeGeVege festivala bit će i biljna hrana za pse i mačke, ekološko voće i povrće, besplatna šminkanja i friziranja, brojne degustacije, a podijelit će se i brošure s receptima.  

Prepustite se glazbenom odabiru DJ-a, dopustite da vas razvesele vesela dječja grla ili pak oduševe fantastične točke 26 izvođača najrazličitijih glazbenih stilova, plesnih točaka i radionica, koji će se pobrinuti za veseo i raznovrstan program na pozornici. Zaplešite uz taktove popularne, hip-hop i rock-glazbe hrvatskih glazbenika.  

Prijatelji životinja pozivaju sve da ne propuste vedro i pozitivno ozračje ZeGeVege festivala te da, uz raznovrsnu ponudu izlagača i predavača i tijekom 22-satnog glazbeno-scenskoga programa, dobiju korisne informacije o održivom načinu življenja i usput se dobro zabave

03.09.2014. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh