« Sanjarica
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
AHA!

5 snova o bivšima koje treba znati protumačiti

Evo pet najčešćih snova koji vam se mogu dogoditi, a da ne budete u panici, tu su i tumačenja...

Samo mirno... :)
Samo mirno... :) (Arhiva)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

tumač snova

,

snovi o bivšima

Snovi o bivšim partnerima mogu vas lako ostaviti u šoku, potresene i zbunjene... a zapravo biste trebali shvatiti koju vam poruku šalje vaša podsvijest.

Stoga, evo pet najčešćih snova koji vam se mogu dogoditi, a da ne budete u panici, tu su i tumačenja...

Bivši s kojim niste bili u pravoj vezi - ovdje se ne mora striktno raditi baš o toj osobi, već o nekoj posebnoj kvaliteti koju je ta osoba posjedovala. Zapitajte se, čega se prvo sjetite kada pomislite na tu osobu? Koja vam je najdraža uspomena na nju? Možda trebate osobu sličnu njoj natrag u svoj život ili vas san podsjeća da je ta osoba bila potpuno kriva za vas i da budete svjesni kako sljedeći put ne birate na isti način. 

Ponovno prekida s vama - ako se prekid dogodio nedavno, znači da ga i dalje niste u potpunosti prihvatili. I dalje proživljavate jednaku traumu koja se neprestano ponavlja. No, ako je od tog događaja prošla već koja godina, trebali biste se zapitati što se to događa da se osjećate ovako. Jeste li možda dobili otkaz, je li se dogodilo nešto što vas je psihički srozalo, zašto se osjećate odbijeno? 

Povratak u toksičnu vezu - veza u kojoj vas je partner zlostavljao, veza u kojoj vas je partner varao ili bilo koji oblik toksične veze koja nije bila dobra za vas. Loewenberg kaže kako je to tipičan primjerblagog oblika PTSP-a koji se nakčešće javlja kod žena. Žene vrlo teško izlaze iz takvih veza zbog raznih oblika straha, a kada izađu i dalje se nastave psihološki mučiti, stoga je u ovakvim slučajevima najpametnije potražiti stručnu pomoć.

San o bivšem partneru - sanjate o toj osobi zato što je i dalje niste u potpunosti preboljeli te se vaša podsvjest i dalje s time bori. Trebate se zapitati što vas to i dalje veže za tu osobu, želite i dalje biti u njezinoj blizini, jeste li i dalje ljuti te nadate li se i dalje pomirenju? Što li se to događa u vašoj podsvjesti koja vas i dalje podsjeća na bivšu ljubav? 

Ubojstvo bivšeg partnera - bez panike, na ovaj način se rješavate preostale frustracije koja je ostala u vama nakon prekida. "Najveći problem koji se javlja nakon teškog prekida je osjećaj gnjeva i ljutnje koji potom prenosimo u novu vezu. Ovaj san govori da "ubijate" negativne emocije koje su preostale u vama tako da vaša nova veza može započeti na normalnim temeljima. 

08.07.2019. 19:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    09.07.2019. 09:19
    ne znače ništa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh