« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE :)

5 najvećih manipulatora u horoskopu

Horoskop će vam jednostavno otkriti s kojim se znakovima ponekad možete naći u velikom problemu zbog njihove sklonosti manipulacijama

Izvozat će vas bez problema
Izvozat će vas bez problema (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Škorpion

,

manipulacije

,

znakovi horoskopa

Horoskop je nenadmašan kad su u pitanju karakteristike osobnosti ljudi, a ako ne želite imati posla s manipulatorima, ove znakove svakako izbjegavajte u širokom luku:

Blizanci - kad oni razmišljaju, vi bježite glavom bez obzira jer scenariji koje se vrte u njihovim glavama obično završe loše po okolinu. Jedina dobra stvar s njima je činjenica da im je stvarno žao kad naprave neku glupost.

Rak - vrlo intuitivan znak bogate mašte, pa od njih možete očekivati optužbe i za nešto što se nikada nije niti dogodilo. S njima morate biti jako pažljivi jer ih njihova emotivnost može odvesti u krajnost.

Lav - strast je zaštitina karakteristika ljudi rođenih u tom znaku, no jednako tako i potreba da kontroliraju sve oko sebe, što uključuje i glumu po potrebi - a to ne može biti dobro za vas.

Škorpion - nepovjerljiv i tajanstven, ovaj je znak vrlo uvjerljiv i rođeni vođa, tako da možete očekivati da vam nametne krivicu za bilo što u trenu, jer on je uvijek u pravu. Radi se o manipulatorima prve kategorije koji jako dobro poznaju svoje sposobnosti uvjeravanja i ne libe ih se koristiti. 

Ribe - vrlo nesebičan znak koji će vam uvijek pomoći, no istovremeno jako vole biti žrtve, pa se u toj koliziji interesa obično nađu druge osobe koje na kraju ispadnu krive za nešto što nisu napravile.

09.12.2016. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh