« Horoskop
objavljeno prije 7 godina
ZNATE LI?

5 karakteristika najboljeg prijatelja u zodijaku

Horoskop vam može pomoći kad tražite neku specifičnu osobinu kod novih ljudi koje upoznajete, pa evo kako ćete uspješno pronaći - odličnog prijatelja

Ako tražite prijatelja - neka bude Bik
Ako tražite prijatelja - neka bude Bik (DeviantArt)
Više o

Bik

,

prijatelji

,

horoskop

,

znakovi horoskopa

Horoskop vam može pomoći u jednoj vrlo važnoj stvari u životu - pronalaženju najboljeg prijatelja. Naime, jedan znak ima tu crtu puno izraženiju od ostalih, a to je - Bik.

Evo 5 dobrih razloga zašto astrolozi tvrde da je Bik najbolji prijatelj kojeg možete imati:

Lojalnost - Bik je najvjerniji znak, tako da cijeni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Ova prekrasna osobina nadvladava tvrdoglavost i sveznalačku prirodu našeg tvrdoglavog prijatelja.

Prihvaćaju vas kakvi jeste - Bik najmanje osuđuje od svih znakova, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki komad odjeće loše stoji. Oni to neće reći iz zloće, već u dobroj namjeri kako bi vam pomogli. Bik će vas uvijek podržati i saslušati.

Sjajan smisao za humor - Bik će se smijati s vama, smijat će se vama i sebi. To je sve zbog dobre zabave, jer znaju da je život prekratak da se ne bi smijali.

Tvrdoglavost - makar tvrdoglavost može biti loša u nekim slučajevima, također može biti dobra u drugima. Znate ono putovanje u London koje ste planirali? Pa, dogodilo se nešto zbog čega su letovi otkazani. Ali dovoljno je nazvati vašeg prijatelja Bika i on/ona će vas dovesti tamo makar morao biti vaš osobni vozač.

Znanje - Bik uvijek želi učiti, te će iskoristiti svaku priliku za kultiviranje svog mišljenja. Nisu sramežljivi i uvijek će reći što misle i što znaju. Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu dobri prijatelji!

07.04.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh