« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
KVIZ

33. KOZa ove nedjelje u Metropolisu

Osnovna ideja KOZe jest kvizaška zabava u opuštenoj atmosferi uz hektolitre alkohola i dobru zabavu, pa slobodno prijavite ekipu!

Dođite na kviz!
Dođite na kviz! (FAK)
Više o

kviz KOZa

,

klub Metropolis

Nakon petljanja s crnom magijom (Harry Potter Edition, vol. 2), vraćamo se u bezjački svijet općeg znanja! U nedjelju, 11. lipnja, s početkom u 19 sati, u zagrebačkom klubu Metropolis odigrat ćemo 33. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Kviz će voditi dugogodišnji KOZaš Luka Šimunović, a za vas smo pripremili stotinjak zanimljivih pitanja i hrpu vrijednih nagrada.

Za sve vas koji još niste imali prilike zaigrati KOZu, nekoliko riječi o samom kvizu. Osnovna ideja KOZe jest kvizaška zabava u opuštenoj atmosferi uz hektolitre alkohola i dobru zabavu. Kviz se igra u ekipama od dva do četiri člana, a s obzirom na to da smo primijetili da mnoge ljude brine da će se osramotiti ("što ću ja na kvizu, ljudi će mi se smijati"), naglašavamo da se natječete pod izmišljenim imenima ekipa (Kišne gliste, Neprežaljena ljubav Velimira Bujanca, Sumrak Taritaš Saga), zaštićeni lažnim imenom i mrakom Metropolisa. Jedina situacija u kojoj morate istupiti iz mraka anonimnosti jest finale, ako ste regularni dio kviza završili kao jedna od dvije najbolje ekipe. U tom slučaju ponovno nema šanse da se osramotite, jer, hej, jedna ste od dvije najbolje ekipe. Odgovori se upisuju na papire koje smo za vas pripremili, a koje pregledavamo i ocjenjujemo tijekom pauza.

Bogat nagradni fond omogućili su nam naši dragi sponzori, a kako bi što veći broj natjecatelja bio nagrađen, tu je i velika lutrija koju ćemo zaigrati pod pauzama. Kao što smo spomenuli, vaše ekipe mogu se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana (ako vas je više od četiri, možete igrati, ali ne smijete igrati finale i boriti se za nagrade), sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe, a zbog ograničenog broja mjesta toplo vam savjetujemo da svoje timove prijavite što je prije moguće putem ove brze prijavnice: http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/

Za sva moguća i nemoguća pitanja stojimo vam na raspolaganju putem naše službene Facebook stranice ili mejla koza@fak.hr. Lijep pozdrav i nadamo se da se vidimo u nedjelju!

06.06.2017. 16:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh