« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
HE HE

3 znaka horoskopa koji najviše lažu

Ova tri znaka ne lažu baš čim zinu, to je istina, no da vole izmijeniti istinu u svoju korist - vole, obožavaju štoviše!

Eh... lažu čim zinu :)
Eh... lažu čim zinu :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

Blizanci

,

laganje

,

Lav

Horoskop jako dobro zna sve mane svojih znakova, pa tako i onu koju mnogi smatraju najgorom - laganje.

Ova tri znaka ne lažu baš čim zinu, to je istina, no da vole izmijeniti istinu u svoju korist - vole, obožavaju štoviše!

Blizanci - slagat će, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu pohvatati što su kome rekli, pa se često upetljaju u vlastitu mrežu laži i izlanu se. I dok vi ni ne shvatite da vas je slagao, počet će se opravdavati. 

Lav - jednostavno mora biti u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim osjeti da može izgubiti publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje izmišljati raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Ribe - vrlo rijetko lažu izravno u oči, ali su sklone sakrivanju istine, prešućivanju ključnih detalja i nečim što oni smatraju bijelim lažima, iako su ustvari crne k'o noć. One žive u svom izmišljenom svijetu fantazija, tako da im nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera. 

05.11.2018. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh