« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
DOĐITE!

3. Sajam kućnih ljubimaca

z bogat zabavni i edukativni program: ples sa psima, pokazne vježbe vatrogasaca, vježbe poslušnosti, agility program, radionice izrade domaćih psećih kolačića, modne revije te veliku reviju pasa koji traže svoj dom, vjerujemo da ćete se odlično

Dođite i udomite kućnog ljubimca!
Dođite i udomite kućnog ljubimca! (Arhiva)
Više o

Westgate

,

udomljavanje pasa

,

sajam kućnih ljubimaca

Nakon dva odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 3. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate Shopping Cityju u periodu od 19.-21.02.2016. od 10-23 sata u petak i subotu te od 10-21 sat u nedjelju.

Na Sajmu kućnih ljubimaca očekuje vas mnoštvo edukativnog, zabavnog i humanitarnog sadržaja te promotivne cijene i odlična ponuda.

Kao i uvijek moći ćete uživati u velikoj izložbi zmija i gmazova, fotografirati se s njima ili se riješiti svog straha od tih zanimljivih stvorenja.

Ukoliko je vaš pas najzgodniji, možete ga dovesti na izbor Glavne njuške Westgatea te osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Proteklih smo godina udomili više od 80 životinja, stoga ukoliko želite i možete udomiti, pozivamo vas da dođete i nekoj od životinjica pružite ljubav i topli dom. U nedjelju 21.02. u 13 sati dođite i podržite reviju pasa koji traže dom. Možda vas baš tamo čeka vaš najvjerniji prijatelj.

Na štandovima vas očekuje i veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića za vaše ljubimce te sajamski popusti.
Ukoliko je potrebno, naši veterinari s veseljem će Vam pružiti savjet ili odgovoriti na bilo koje pitanje.

Uz bogat zabavni i edukativni program: ples sa psima, pokazne vježbe vatrogasaca, vježbe poslušnosti, agility program, radionice izrade domaćih psećih kolačića, modne revije te veliku reviju pasa koji traže svoj dom, vjerujemo da ćete se odlično provesti.

Vaši ljubimci su dobrodošli!

Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu

10.02.2016. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh