« Zagreb
objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana
KONFERENCIJE

2. Real Dog" konferencija u Zagrebu

Vrhunski stručnjaci i tajni predavač: Konferencija o psima ponovno u Zagrebu

Druga Real Dog konferencija
Druga Real Dog konferencija (Udruga Indigo)
Više o

konferencija

,

Real Dog

Nakon izuzetno uspješne prve konferencije o psima, druga ''Real Dog Conference'' održat će se 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije u Zagrebu. Za organizaciju ove konferencije ponovno je odgovorna Udruga za dobrobit i zaštitu pasa Indigo.

Riječ je o jedinoj konferenciji čiji su glavni ciljevi dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva o čemu će se moći više naučiti i poslušati od stručnjaka poput trenera, biheviorista, veterinara te mnogih drugih vrsnih poznavatelja ove životinjske vrste. Shvaćanje psećih potreba izuzetno je bitan korak za uspješan suživot psa i čovjeka te, na koncu, trajno smanjenje broja napuštenih pasa i pasa lutalica.

Jedan od 12 predavača bit će tajnog identiteta, a riječ je hrvatskom vojniku koji je svog psećeg najboljeg prijatelja pronašao u Afganistanu.

Osim njega, mnoge će zasigurno oduševiti i gostovanje Nevena Kovačevića koji se samo zbog ove konferencije vraća na ''pseću scenu''. Njegov rad sa psima broji čak 26 godina, a uključuje rad sa službenim psima, kućnim ljubimcima te, između ostalog, organiziranje projekta ''Pas građanin'' 2003. godine.

Temelj za odabir tema o kojima će se ove godine govoriti na konferenciji su anketa i sugestije koje su organizatori održali i primili na kraju prošlogodišnje konferencije.

Zbog višesatnog trajanja konferencije, za sve će posjetitelje biti osigurana hrana i piće te domjenak nakon prvog dana konferencije kako bi i neslužbeno mogli popričati i pobliže se upoznati s organizatorima i gostima konferencije.

Više o predavačima i samoj konferenciji možete saznati na LINKU (https://www.facebook.com/events/556561608250058/?active_tab=discussion), a karte su dostupne za kupnju putem sustava ENTRIO. 

08.11.2019. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh