« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
DOĐITE

15. Maksimirske jeseni u parku Maksimir

Više od tisuću umirovljenika, koliko ih se prijavilo na ovu manifestaciju, imat će priliku sudjelovati u likovnom stvaralaštvu ili u pjevačko - plesno zabavnom programu

15. Maksimirske jeseni
15. Maksimirske jeseni (CKM)
Više o

Maksimir

,

program

,

Maksimirske jeseni

Međunarodna manifestacija za osobe starije životne dobi, 15. Maksimirske jeseni, i ove će se godine održati u parku Maksimir. Riječ je o tradicionalnoj sportsko-rekreacijskoj, kulturno-umjetničkoj i zdravstveno-preventivnoj manifestaciji koja će se održati u utorak 18. rujna s početkom u 10:00 sati.

Više od tisuću umirovljenika, koliko ih se prijavilo na ovu manifestaciju, imat će priliku sudjelovati u likovnom stvaralaštvu ili u pjevačko - plesno zabavnom programu, a svi su pozvani da se pridruže brojnim zdravstveno-preventivnim programima kao što su mjerenje krvnog tlaka, pregled vida, sluha i još ponešto.

U kulturno- umjetničkom program nastupiti će brojna umjetnička društva iz cijele Hrvatske, a održat će se i natjecanje u slikanju temperom . Također, posjetitelji će moći sudjelovati i u raznim kreativnim radionicama, razgledati izložbu likovnih uradaka nastalih u sklopu manifestacije, uživati u jutru poezije u paviljonu Jeka, ili pak sudjelovati na međunarodnom stučnom skupu na temu socijalnog poduzetništva - skrb za starije.

U sklopu programa umirovljenici će se moći natjecati i u zabavnim sportskim disciplinama, kao što su - ribolov, boćanje i šah, a četiri discipline za sudionike su organizirane i na stazi zdravlja. Za sve je sudionike tradicionalno organiziran besplatan ručak i posjet Zoološkom vrtu.

Manifestacija se realizira u suradnji i partnerstvu javnih ustanova koje djeluju na području Gradske četvrti Maksimir i Grada Zagreba.

14.09.2018. 16:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh