« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Znakovi horoskopa s najviše problema u ljubavi

Nekim je znakovima horoskopa zbog njihovog karaktera prilično teško pronaći ljubav svog života, pa da vidimo o kome se radi

Često ostaju sami, a evo i zašto ...
Često ostaju sami, a evo i zašto ... (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

problemi

,

horoskop

,

znakovi horoskopa

Horoskop daje mnoge korisne informacije o karakteru ljudi rođenih u određenom znaku, a neki zbog toga imaju problema u ljubavi. 

Bik - uvijek u prilici da upozna nekog novog, Bik je bučan i veseo i privlači pažnju, pa nema nekog problema s vezama. No, cijelo vrijeme razmišljaju što je najbolje za njih i biraju takvu osobu, obično ipak intuicijom. Kad se veže, Bik želi nastaviti živjeti kao i prije i tu nastaju veliki problemi koji često postanu - nerješivi.

Djevica - voli biti u centru pažnje i pokazati svoju inteligenciju i smisao za humor, no njihov je osnovni problem što ih se obično doživljava kao prijatelje, a ne potencijalne partnere. Drugi je problem, možda još i veći, to što žele oblikovati partnera prema svojim idejama, što nerijetko završi vrlo loše.

Vaga - neodoljiva i šarmantna Vaga zavodi koga stigne bez problema, no ipak želi duge i stabilne veze pa će partnera tako i odabrati. Ipak, Vage su često u raskoraku između svojih želja i mogućnosti, a kako su često neodlučne, to može izazvati trzavice u braku. Još ako partner nema razumijevanja i želje za slušanjem njihovih problema - ta veza jednostavno nema budućnosti. 

17.09.2016. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh