« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Znakovi horoskopa kojima zaljubljivanje ne ide od ruke

Kao i u svemu ostalome, i ovdje horoskop može biti odlučujući faktor - znat ćete da vam to ide ili ne ide

Nekima ide lakše, drugima teže...
Nekima ide lakše, drugima teže... (Arhiva)
Više o

Rak

,

zaljubljenost

,

horoskop

,

Djevica

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Zaljubljenost je sjajan osjećaj, no ako dođe previše brzo može vam lako stvoriti znatne probleme u životu. Kao i u svemu ostalome, i ovdje horoskop može biti odlučujući faktor - znat ćete da vam to ide ili ne ide.

Horoskopski znakovi koji se sporo zaljubljuju

Rak - poznati kao najveći emotivci među horoskopskim znakovima, no pritomi najsporiji kad je zaljubljivanje u pitanju. Razlog je jednostavan - jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Kod njih ne postoje polovična rješenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

Djevica - jako se žele zaljubiti, ali nešto uvijek pođe po krivu. Teško se opuštaju i počnu vjerovati drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne putem.

Jarac - točno zna što želi u ljubavi i kako treba izgledati osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvaćaju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvaćaju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje

Vodenjak - misle da je zaljubljivanje divna pojava, no samo drugim ljudima. Sebe ipak više vole vidjeti u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično osnovnoj razini.

24.10.2018. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh