« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HOROSKOP

Znakovi horoskopa koji najviše privlače muškarce

Svi znamo barem jednu ženu koja se ne treba truditi zavesti muškarce - jednostavno je takva da muškarci trče za njom. E, ona je sigurno rođena u jednom od ova tri znaka

Ova tri znaka privlače pažnju muškaraca
Ova tri znaka privlače pažnju muškaraca (Arhiva)
Više o

Rak

,

horoskop

,

zavođenje

,

Lav

,

Ovan

,

zaljubljivanje

,

znakovi horoskopa

Horoskop je u nekim stvarima vrlo precizan i jasan, pa pomoću njega možemo odrediti u kojem je znaku neka osoba rođena samo temeljem njenog ponašanja

Upravo je takva stvar s privlačnosću - žene rođene u jednom od ova tri znaka privlače muškarce kao svjetlo noćne leptire.

Ovan - neustrašive, odvažne žene snažno izraženog temperamenta nemaju problema s privlačenjem muškaraca, jer muškarci obožavaju snažne žene (ma koliko se pričalo da ih se boje). Daju puno, jednako toliko i traže, a kako ih nije lako osvojiti, muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ovome znaku.

Rak - kod njih nema ništa na pola, pa tako i u ljubavi. Njihovi su osjećaji intenzivni i duboki, u stanju je napraviti sve za svog muškaraca i njegova joj je sreća uvijek izuzetno važna. Činjenica da ponekad malo previše dramatizira lako se zanemari kad se osjete blagodati topline doma koje ona pruža.

Lav - sjajna, fantastična i uvijek sređena, žena Lav jednostavno zrači takvom osobnošću da je vrlo teško ostati ravnodušan. Strastvena bez premca i ponekad usredotočena sama na sebe, svjesna je da može birati najbolje i to prirodno izlazi iz nje - muškarci na to padaju ničice na koljena. 

14.11.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh