« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
PRVACI

Znakovi horoskopa koji najbolje zavode

Iako svaki znak horoskopa ima ono nešto posebno što mu daje privlačnost, postoje tri znaka koji su neosporno najveći zavodnici zodijaka

Kojim znakovima horoskopa žene ne mogu odoljeti
Kojim znakovima horoskopa žene ne mogu odoljeti (d)
Više o

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

zavođenje

,

Škorpion

,

znakovi horoskopa

,

zavodnici

Bik - čini se kao da je nesvjestan svojih kvaliteta, no ne dajte se zavarati, radi se o vrhunskom zavodniku. Spontanost mu je najjače oružje, a u krevetu je pravi umjetnik seksa koji će izazvati vatromet emocija i natjerati vas da se osjećate stvarno posebno.

Blizanci - najveći šarmer zodijaka uživa u igri koju donosi zavođenje, vrhunski su komunikatori koji će uvijek iz rukava izvući neku zanimljivu priču i privući pažnju žena koje mu se sviđaju. Seks im nikad nije na prvom mjestu, što ih odmah izdvaja iz gomile udvarača, a glavni udarac zadaju pozitivnim stavom u bilo kojoj situaciji.

Škorpion - fatalni zavodnik kojeg ćete primjetiti i u najtamnijoj noći, opakog zavodničkog pogleda i neverbalne komunikacije koja odmah poziva na blud i razoružava svaku na koju se namjeri. Zna točno što trebate i želite, zadovoljit će i one tajne snove o kojima se ne usudite niti maštati.

18.08.2015. 17:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh