« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
UPS :)

Znak horoskopa koji svi obožavaju ... s razlogom?!

Znakovi horoskopa imaju različite karaktere i neke se voli u društvu više nego druge, a među svima najobožavaniji je - Strijelac

Strijelac je super .. dok ne poludi
Strijelac je super .. dok ne poludi (Metro)
Više o

Strijelac

,

karakter

,

znakovi horoskopa

,

obožavanje

Znakovi horoskopa imaju svoje karakteristike koje ih odvajaju od drugih, a kad se radi o znaku koji će uvijek biti u centru pažnje i prihvaćen od svih, govorimo o - Strijelcu.

Pozitivne karakteristike Strijelca

Strijelac je jak i otvoren znak, no morate imati na umu da se družite s osobom koja je uvijek, ali uvijek pomalo nezrela. Odnosi s ljudima su pošteni, iako ponekad previše iskreni, no kako se radi o ljudima koji se teško vežu za druge, budite oprezni.

Naime, njihovi su standardi ponekad definitivno previsoki za ostatak svijeta, no s druge strane, to je razlog zašto dobivaju toliko poštovanja od poznanika i prijatelja. 

Puni su povjerenja u ljude, nisu podmukli i sve je s njima jednostavno i lako na prvi pogled. Kako su uz to i puni smisla za humor i dobro raspoloženi, uvijek spremni za dobar vic i zabavu lako sklapaju poznanstva i prepoznat će vas i nakon što se niste vidjeli mjesecima. 

S druge strane, očekujte ponekad vrlo rizične poduhvate od njih, a svojim će lakomislenim ponašanjem bez problema povrijediti druge ljude. Kocka im je u krvi, a i poznati su po tome da su brzopleti, tako da morate definitivno imati na umu i njihove negativne strane i biti ih spremni previdjeti ili oprostiti.

Sve u svemu, pozitivne osobine nadmašuju one negativne, stoga, uživajte u društvu Strijelca ... ili uživaj u tome što ste to baš - vi.

07.11.2015. 17:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh