« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Znak horoskopa koji ne možete prevariti

Vodenjaci bi trebali biti slobodni - neovisnost nije samo njihova želja, već i njihova dobrobit i sreća

Vodenjaku nemojte prodavati fore...
Vodenjaku nemojte prodavati fore... (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Vodenjak

,

karakteristike

Horoskop će vam reći sve što želite znati o znakovima zodijaka, no jednako tako i ono najskrivenije, što možda i ne želite - a baš takav je i Vodenjak.

Vodenjak je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neovisan, uvijek slijedi svoj put, traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Uvijek govori što misli i govori istinu. Vrlo je objektivan i ne dopušta da se njegove emocije upliću.

Vodenjak je neovisna osoba, a svaki pokušaj da ga zadržite ili ograničite je provokacija za bijeg. Vodenjaci bi trebali biti slobodni. Neovisnost nije samo njihova želja, već i njihova dobrobit i sreća. Hladna vanjština skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. 

Voli kada su ljudi sretni i veseli te uvijek pokušava učiniti sve da se drugi osjećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što je Vodenjacima važno jest da nitko ne pokuša ograničiti njihovu slobodu, kako bi mogli živjeti bez ikakvih obveza. Jednostavno, dopustite da budu slobodni.

Ponekad može biti šokantno i bolno slušati istinu, ali Vodenjak će je bez obzira na to reći.

14.08.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh