« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2015.

Postoji jedna stvar na koju morate naročito pripaziti tijekom ove godine, a to je vaš ego - mogao bi porasti preko granica koje ste u mogućnosti kontrolirati

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2015.
Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Zmaj kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop 2015.

,

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2015.

Godina Koze za Zmajeve nije jednostavna u nekoliko segmenata, a najviše bi zbog raznih obaveza mogao patiti obiteljski život, pa je glavni savjet godine - pronađite ravnotežu između privatnog i profesionalnog i potrudite se provoditi što je više moguće vremena s najdražima, ti će vam trenuci omogućiti postizanje unutrašnjeg mira i otpuštanje stresa. Ipak, postoji još jedna stvar na koju morate naročito pripaziti tijekom ove godine, a to je vaš ego - mogao bi porasti preko granica koje ste u mogućnosti kontrolirati i dovesti vas u prilične probleme.

LJUBAV

Mogući problemi u ljubavnom životu prijete onima koji će se tijekom godine prepustiti društvenim obavezama koje bi ih mogle odvojiti od partnera u tolikoj mjeri da će veza zbog toga biti na klimavim nogama. Jedini recept za rješavanje ove situacije je pronalaženje prave mjere između izlazaka i druženja s partnerom, a najbolji savjet koji možete dobiti je sljedeći: nije toliko važno koliko vremena provodite s partnerom, već što radite kad ste zajedno. Što je zajedničko vrijeme kvalitetnije provedeno, može ga biti i manje.

POSAO

Godina u kojoj se napokon morate izboriti za svoje mjesto pod poslovnim suncem. Imate dovoljno znanja i iskustva da neke stvari možete raditi bolje od drugih, a na vama je da se uspijete nametnuti i pokazati sve što možete i znate. Vaše je glavno oružje inovativnost, pa će vam se višestruko isplatiti ako uložite malo više vremena nego inače u pronalaženje rješenja koja drugima neće pasti na pamet. U svakom slučaju, ako i ne upali na trenutnom radnom mjestu, možete se odvažiti i krenuti svojim putem, uspjeh neće izostati.

ZDRAVLJE

Ove godine više brige trebate posvetiti psihičkom nego fizičkom zdravlju, jer ono će biti u redu sve dok vam je glava na mjestu. Kontrola temperamenta bit će važna jednaka kao i kontrola stresa, pa ako još nemate ispušni ventil, pronađite ga.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:10:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh