« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Vodenjak - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

godišnji horoskop

,

vodenjak godišnji horoskop 2009.

Ljubav

Početak godine slobodnim Vodenjacima donosi novo poznanstvo s osobom koja je dobro financijski situirana i jako privlačnog vanjskog izgleda, što može izazvati manju dozu ljubomore kod vaših prijatelja. Veljača 2009. vam ne donosi veće promjene na polju emocija, ali zato u ožujku možete očekivati verbalne sukobe s partnerom oko financija. Ovo može eskalirati u nešto više ukoliko ne uspijete smiriti strasti do početka travnja.

Sredina travnja vam donosi novo poznanstvo s osobom koja se bavi javnim poslom i izuzetno je inteligentna. Bilo bi pametnije da joj na samom početku prepustite vodstvo, pa lagano s vremenom počnete preuzimati kontrolu, jer ukoliko se budete na samom početku postavili kao lider, ova veza neće imati budućnost. Svibanj i prvu polovicu lipnja 2009. ćete provesti u kućnoj atmosferi okruženi prijateljima i obitelji. Druga polovina lipnja je rezervirana za zabavu s prijateljima što vašem partneru neće nimalo odgovarati pa su mogući sukobi. Srpanj vam donosi ulazak u avanturu s osobom koju srećete na radnom mjestu. Kolovoz vam pruža priliku da ovu vezu i ozakonite.

Sretan broj - 8
Sretna boja - grimizno crvena
Sretan dan - subota
Sretni datumi - 8., 17. i 26.
Sretni mjesec - kolovoz
Sredinom rujna očekujte neprilike zbog neke tajne koja će isplivati na vidjelo vjerojatno zahvaljujući nekom vašem prijatelju. Listopad 2009. vam pruža priliku za ulazak u vezu s osobom stranog porijekla ili s osobom koju ćete upoznati tijekom svog boravka u inozemstvu. Studeni vam pruža priliku da svoju vezu učvrstite, a sredinom prosinca možete ući u paralelnu vezu s nekom osobom koja se kreće u krugu vaših prijatelja.

Posao

Vodenjaci će siječanj provesti radno i u besparici, pa je lako moguće da će im na pamet padati razne gluposti koje ih mogu odvesti jedino u propast. Sredinom veljače situacija se popravlja i pred vama se nalaze novi poslovni uspjesi. Jednostavnim rječnikom, bit ćete zadovoljni općim stanjem kako po pitanju karijere također i po pitanju privatnog života. Tijekom ožujaka 2009. treba izbjegavati podizanje kredita, ali i sve ostale financijske transakcije, jer možete upasti u ozbiljan problem. Besparica će se zadržati i tijekom travanja, a može doći i do problema oko nasljedstva, i bilo bi najbolje da sve sudske procese nekako odložite barem do sredine svibnja ukoliko ne želite iz njih izaći kao gubitnik.

Tijekom svibnja financije se popravljaju i ukoliko se bavite prometom nekretninama, radite u nekom od državnih institucija ili je vaš posao vezan za dom u kome živite možete očekivati veći profit. Tijekom lipnja 2009. izbjegavajte igre na sreću jer možete biti samo na gubitku. Srpanj vam donosi povoljne vijesti vezane za dugoročnije rješavanje vašeg stambenog pitanja, ali i povoljno razdoblje za odlazak na odmor, ili kraće putovanje. Početkom kolovoza možete ostvariti bitne kontakte s osobama koje se bave javnim poslom. Ovo poznanstvo vam može osigurati prosperitet u daljem radu.

Sredinom rujna možete ponovno imati financijske probleme, ali ovaj put nemate razloga za brigu, jer će potrajati svega par dana. Tijekom listopada 2009. možete uspostaviti kontakte s osobama koje su veći dio života provele u inozemstvu, a mogu vam puno pomoći pri realizaciji vaših planova na obostrano zadovoljstvo. Studeni vam donosi dugo očekivano priznanje kolega i pretpostavljenih za dosadašnji rad. Zajedno s priznanjem možete očekivati i pozamašnu sumu novca na računu. Sredinu prosinca ćete provesti okruženi prijateljima i obitelji, a krajem mjeseca je vjerojatan i odlazak u posjet nekom daljem rođaku na par dana.

Zdravlje

Jupiter će tijekom cijele 2009. godine boraviti u vašem znaku. Morate znati da je to planeta širenja, ekspanzije, uvećanja, pa se u ovom slučaju može u velikoj mjeri odraziti na debljinu.  Nemojte pretjerivati u jakoj i masnoj hrani i povećajte fizičke aktivnosti. Također više vremena posvetite spavanju i redovnom odmoru. Tijekom veljače mogući su manji problemi s krvnim tlakom dok biste se u studenome trebali čuvati prehlade i virusnih bolesti.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    
20.12.2008. 21:29:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh