« Stanovanje
objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Ingra gradi 16 vila

Više o

Ingra

,

vile

,

Srebrnjak

Ingra na zagrebačkom Srebrnjaku, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, gradi 16 urbanih vila sa 67 stanova, a četvorni metar luksuznog stana s brojnim tehnološkim novitetima stoji između 3400 i 3600 eura, piše Jutarnji list.  Ingrin projekt urbanih vila  atraktivan je zbog lokacije, točnije blizine Kvaternikova trga i centra grada, mira, tišine i zelenog pojasa u blizini.

Vrhunska oprema

No, s obzirom na to da su urbane vile opremljene novitetima poput ugrađenih električnih grijača za otapanje snijega i leda na terasama, magnetskog razbijača kamenca i hidrauličnog sustava platformi u garaži, mnogim su imućnim biznismenima vile Srebrnjak trenutačno najpoželjnije nekretnine za kupnju. Nekim su kupcima za kupnju stana u novom elitnom mini naselju presudni faktori sustav ‘pametni dom’ i razina opremljenosti.

KupciUnatoč visokoj cijeni, kupaca ima mnogo, kaže Danko Deban, glasnogovornik Ingre. 

- Svaki je stan pripremljen za uvođenje sustava tako što su postavljene predinstalacije za njegovo postavljanje. U svim su vilama provučeni i optički kabeli koji omogućavaju mnogo veći protok podataka od klasične žičane, bakrene infrastrukture. Optički kabeli jedna su od inovacija koje je Ingra u svojim projektima postavila kao standard, sa željom da kupcima stanova pruži veće mogućnosti prihvaćanja novih tehnologija koje im olakšavaju život - kaže Danko Deban, glasnogovornik Ingre dodajući kako unatoč visokoj cijeni ima mnogo kupaca, a riječ je uglavnom o ljudima u dobi od 35 do 60 godina, više platežne moći.

Stanovi  su veličine od 52 do 212 četvornih metara. Trenutačno se na Srebrnjaku dovršava gradnja 16 urbanih vila, koja je počela u listopadu 2006. godine.
- Važan adut vila na Srebrnjaku je vrhunska oprema. Vanjska stolarija je od drveta boje wenge koja je s vanjske strane zaštićena aluminijskom oblogom radi lakšeg održavanja.

Ostakljena je izo-staklom, sa zaštitom od sunca, a u svim su prostorijama ugrađene rolete na elektropogon s daljinskim upravljanjem. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna s cilindrom s pet ključeva i kodnom karticom koja je programirana da otključava i hodnik i stan. (Metro) 

19.02.2008. 00:10:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh