« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Vaga - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

Vaga horoskop

,

godišnji horoskop 2009.

,

vaga godišnji horoskop

,

vaga godišnji horoskop 2009.

Ljubav

S ulaskom u novu 2009. godinu mnoge Vage će konačno pronaći svoju drugu polovicu, a oni koji su je nedavno pronašli, tijekom siječnja i veljače će imati priliku dodatno učvrstiti svoju ljubav. Sredinom ožujka su moguće nesuglasice s partnerom zbog problema koje vam zadaju najmlađi ukućani. Naizmjenično ćete prebacivati odgovornost jedno s drugoga, bez ikakvog razloga umjesto da potražite rješenje.

Već početkom travnja situacija se popravlja i slobodnim predstavnicima ovog znaka predstoji novo poznanstvo s osobom koja je u vezi ili braku. Svibanj će vam donijeti dosta strasti, ali na emocijama vam nitko neće zavidjeti. Tijekom lipnja i strasti se polako počinju gasiti, pa ćete ponovno krenuti u potragu za nekim novim doživljajem. Tijekom ovog mjeseca bit ćete raspoloženi samo za neobavezne i prolazne avanture. Srpanj će vam djelovati prilično monotono pa ćete početkom kolovoza ponovno krenuti u potragu za nekim novim iskustvom. Težnja prolaznim avanturama vas može dovesti u sukob s jednom od osoba koju ste nedavno upoznali, jer je ona cijelu situaciju shvatila preozbiljno. Bit će vam potrebno mnogo živaca da se iz ovoga izvučete bez većih verbalnih sukoba.

Sretan broj - 6
Sretna boja - narančasta
Sretan dan - petak
Sretni datumi - 6., 15. i 24.
Sretni mjesec - lipanj
Rujan vam donosi novu vezu s osobom koju najvjerojatnije upoznajete na radnom mjestu i mnoge Vage će se u ovom razdoblju jako zaljubiti. Listopad i studeni vam pružaju priliku da se prepustite emocijama i jednostavno uživate u pažnji koju vam partner poklanja. Prosinac će po vas biti prilično povoljan i osobe koje se nalaze u dužoj vezi ili braku mogu očekivati povoljne vijesti o proširenju obitelji.

Posao

Vage će novu 2009. dočekati izuzetno zadovoljne trenutnim stanje kako na poslu tako i u porodici. Kraj siječnja i početak veljače su idealni ukoliko ste planirali da ući u posao s nekretninama, ili renovirati dom u kojem trenutno živite. Ožujak donosi veliku zaradu osobama koje rade s djecom ili na nekom od mjesta za zabavu. Uspjeh neće zaobići ni osobe koje su vezane za sport, bilo da rade pri nekom klubu ili se profesionalno bave njime.

Travanj vam pruža priliku da za uspjehu bavljenju nekim javnim poslom ili u kontaktu s ljudima od autoriteta. Nažalost, financije vam neće biti savršene ni tijekom travnja ni početkom svibnja, pa vam savjetujemo da malo više vodite računa o novcu u prethodnom razdoblju. Druga polovina svibnja je dosta povoljnija i ukoliko ste planirali neka dugoročnija ulaganja, možete početi s realizacijom. Tijekom lipnja vam ne savjetujemo da krećete na duža putovanja, a ukoliko ste planirali krenuti na odmor u ovom razdoblju, bilo bi mnogo pametnije odgoditi ga barem do sredine srpnja. Kolovoz vam donosi manji sukob s nekim od prijatelja, ali i moguć gubitak na nekoj od igara na sreću, pa vam savjetujemo da se u ovom razdoblju suzdržite i od rasprava i od iskušavanja sreće.

Rujan vam može donijeti manje nesuglasice među kolegama, i sa podređenima također i sa pretpostavljenima. U listopadu se situacija po pitanju karijere drastično popravlja i možete očekivati da se čak nađete i na nekoj od rukovodećih pozicija. Studeni će vam biti povoljan po pitanju financija, ali biste u ovom razdoblju trebali izbjegavati posuđivanje novca pogotovo prijateljima, jer ćete teško ponovno doći do njega. Prosinac će vam djelovati prilično deprimirajuće pa ćete početi razmišljati o promjeni posla, ali i o promjeni mjesta boravka. Ne bi bilo pametno da u ovom razdoblju donosite ishitrene odluke, već se strpite i dobro razradite svoje planove i ideje kako bi ih kasnije proveli u djelo.

Zdravlje

Zbog malo lošijeg utjecaja planete Uran koja se nalazi trenutno u znaku Riba (vaše prirodno 6 polje zdravlja), možete u ovoj godini biti malo osjetljiviji na viruse i prehlade. Inače, zdravlje bi trebalo biti stabilno tijekom većeg dijela godine. Toplije se oblačite u zimskim mjesecima, pijte više tekućine  i svo slobodno vrijeme iskoristite za šetnje na čistom zraku.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    
20.12.2008. 21:54:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh