Uskrs na talijanski način
Dizajneri predlažu dekoracije za nadolazeće blagdane
Ove godine Uskrs potpisuju stilisti i dizajneri. Armani je ukrasio jaje u svojem već prepoznatljivom stilu. Neponovljivi okus čokolade ujedinjen je modnim detaljem elegantnog, Armanijevog stila.
Maglio je također prigodno ukrasio jaje, u stilu koji će zadovoljiti ženski, ali i muški ukus. Lijepe, ukusne i potpuno glamurozne su i čokoladice Ethel Choccolate Lounge koje dolaze u raznim okusima: rum, brendi, šampanjac, mojito, margarita, votka, Cabernet e Chocolapolitansma.
Caffarel, pak, nudi uskršnje golubice. Ušećereno voće, grožđice, narančina kora, limun, marelica i papaja, sastojci su tradicionalnih golubica iz njihove ponude.
Ekskluzivna ambalažaArmani Dolci je za Uskrs predstavio jaje u tri verzije: od tamne čokolade, jaje od bijele čokolade i na kraju ono od mliječne čokolade. Sva su jaja obilježena velikim slovom A i upakirana u ekskluzivnu ambalažu. Uskršnje Armanijevo jaje prodavat će se u Armani trgovinama diljem svijeta do 5. svibnja 2008. godine.
Na bojama i radosti u kući možemo zahvaliti kolekciji La Gallina Matta posvećenoj Uskrsu, koja pretvara svaki element u bitni detalj za slavlje početka proljeća.
I na kraju, posebno su zanimljive kreacije kokica i pilića s potpisom Thuna. Riječ je o nježnim kreacijama posvećenim životinjskom simbolu Uskrsa, zecu.
Dekorativni hit ovogodišnjeg Uskrsa su simpatične, keramičke zdjelice s likom zeca, ovce, leptira, kokota i kokoši. 
Novi komentar