« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
MA DA?

Tri znaka horoskopa koji moraju zaraditi ozbiljnu lovu

Prema analizi Forbesove liste o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazalo se da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse da tijekom života postanu milijarderi

Evo što vam je zapisano u zvijezdama
Evo što vam je zapisano u zvijezdama (Arhiva)
Više o

horoskop

,

novac

,

bogatstvo

,

zarada

Horoskop može reći puno stvari o vama, između ostaloga i što vam je zapisao u zvijezdama i kakav čovjek možete biti.

Naravno, o tome ovisi mnogo faktora, od obitelji, prijatelja i okolnosti, no kad ste usmjereni svom cilju, neke stvari će se sigurno dogoditi... osim ako ne napravite neke kardinalne greške.

Jedna stvar je i lova... svi je želimo, tek je poneki dobiju, no evo koja su tri znaka najbolje aspektirana da postanu bogati!

Evo o kojim je horoskopskim znakovima riječ.

Jarac - nije iznenađujuće da se Jarac našao na tom popisu. Osobe rođene u ovom znaku su najradišniji i najvrijedniji horoskopski znak. Jarčevi su odlučni, ambiciozni i pronicljivi. Osim toga, Jarčevi izuzetno cijene novac i želja im je dobro zarađivati. Osobe rođene u ovom zakonu vole živjeti lagodno i luksuzno.

Lav - Lavovi su također prilično ambiciozne osobe koje također imaju materijalističke ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku teže tome da budu uspješni te da ih drugi ljudi cijene i dive im se. Uz to, Lavovi su izuzetno snažne osobe s izraženim rukovoditeljskim vještinama pa su stoga po prirodi dobre vođe. Zbog toga se druge osobe često ugledaju na njih.

Škorpion - Škorpioni su snažni i neustrašivi i mogu biti nemilosrdni kada žele ostvariti svoje ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku ne boje se ničega. Ne vole raditi za druge. Škorpioni su "alfa" znak.

Ljestvica horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da postanu milijarderi:

  1. Jarac
  2. Lav
  3. Škorpion
  4. Bik
  5. Vaga
  6. Djevica
  7. Ribe
  8. Ovan
  9. Strijelac
  10. Rak
  11. Vodenjak
  12. Blizanci
10.09.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh